Beer bruncholj velünk a B24-ben!

Egy kemény hét átdolgozása után mindannyian várjuk a pihentető hétvégét, amikor végre ellazulhatunk és a munkanapokon felgyülemlett feszültséget kiadhatjuk magunkból. Szombat reggel, gyakran még a reggelit is elfeledve gyorsan bevásárolunk a hétvégére ám utána miért is ne kezdjük a kikapcsolódást egy jó kis brunchhal? Bizony, irány ezen a szombaton a B24 és élvezzük ki a brunch sőt egy igazi beer brunch adta szuper lehetőségeket!

De hogy mi is az a brunch? Nos ez az angol reggeli (breakfast) és az ebéd (lunch) keresztezéséből alkotott szó, tulajdonképen egy megkésett reggeli, amely kiegészülve az ebéddel így együttesen kínál finom, friss ételeket a számunkra. És a beer brunchnál mindezt igazán kellő mennyiségű sörrel tudjuk ötvözni! Ezt ajánlja most, pontosabban november 25-én 11.30-tól három órán át a vendégeinek a legújabb Jaromír, a napokban a Zichy utcában nyílt B24 Drink & Snack Bar! Az esemény rendkívüli időpontban, a rendes nyitva tartást megelőzően kerül megrendezésre!

A beer brunchon való részvétel 9900 Ft-ba kerül (plusz szervízdíj), de ez az összeg a háromfogásos menüsoron (sütőtökkrémleves, pankómorzsás sertésszűz, fűszeres burgonyával és tartárral valamint prágai csokitorta baracklekvárral) túl KORLÁTLAN csapolt sörfogyasztást is magába foglalja! Egy komplett ebéd és amennyi sör, amit inni tudunk….hát nem egy kellemes szombati program? Utána az esti szórakozás előtt már csak egy kis jóleső szundikálásra van szükség! Akit felcsigázott a beer brunch gondolata annak nem kell más tennie, minthogy foglaljon asztalt a +36300977042 telefonszámon vagy a B24 Facebook oldalán üzenve!

És hogy milyen sörökből ihatunk korlátlanul? A B24 alap sörválasztéka ötféle sörből áll: tizenegyes Dudák, félbarna Klostermann, Černovar világos, hidegkomlós Bakalář és egy aktuális vendégsör! Ugye van miből választani?! Éljen a beer brunch, irány a B24!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése