Nagy az öröm, bővül a család! Itt a B24!

Egy család életében mindig hatalmas izgalom övezi egy új jövevény megérkezését és ez nincs másként a mi esetünkben sem. Ám ezúttal nem egy kis poronty jövetelét, hanem egy hangulatos belvárosi vendéglátóhely indulását várjuk felfokozott érzelmekkel. Igen, igen, már csak egyetlen nap van hátra és a Jaromír család újból bővül és a legújabb családtagunk pedig nem más mint a B24 Drink & Snack Bar by Jaromír. A Jaromírokat jól ismerős vendégeink jól tudják, hogy valamennyi vendéglátóhelyünk egyedi és mindenhol más és más a legfőbb vonzerő. Ez a B24 esetében is igaz, hiszen ezúttal egy remek ételekkel is szolgáló drink bár indul útjára, amely reményeink szerint nem csak a fiatalok kedvelt helye lesz, de az idősebb korosztály is hamar a szívébe zárja. A B24 helyileg Budapest belvárosában, a Zichy Jenő utca 6. szám alatt található, és a kellemes pincehelyiség ideális helyszín mind csajos, haveri csevelyek, mind a szórakoztató esti időtöltés számára.

A vendéglátóhely belső terét a felújítás során igyekeztük egyszerre modernné és barátságossá varázsolni. Mint valamennyi Jaromírban így itt is fő cél volt az étel- és italválaszték harmóniája. A sörök természetesen a megszokott cseh vonalat képviselik, részben a rakovníki Bakalář, részben a strakonicei Dudák sörgyár választékából. Az ötféle csapolt sörön kívüli italválasztékot igyekeztük szélessé tenni így minőségi borok, röviditalok vagy akár egy jó kis cocktail is vár ránk! A B24 célja, hogy tovább öregbítse a Jaromír hírnevét és hamar népszerűvé váljon mind a cseh sört, a jó snacket vagy éppen a finom cocktailt szeretők körében.

Már csak egy nap választ el minket a kezdettől, így ne is szaporítsuk tovább a szót! A lényeg, hogy ne feledjétek, gyertek el hozzánk november 17-18-án a Zichy utca új vonzerejébe a B24 Drink & Snack Bárba! Ám ha nem sikerül a kétnapos nyitóbulira beugranotok, az se baj! A továbbiakban a B24-ben a hét minden napján várjuk vendégeinket kora délutántól egészen este 10 óráig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése