Év végi programsoroló, avagy télen is irány a Jaromír Sörkert!

Egyre gyorsuló ütemben záporoznak alá a megsárgult falevelek, fokról fokra hűvösödő időjárással közeledik a tél, az üzleteket is már ellepték a „remekebbnél remekebb” karácsonyi termékek, mindez már visszavonhatatlanul az év vége közelségét jelzi. Bizony, alig két hónap és már vége is 2016-nak, ám ebben a pár hétben még megannyi feladat mellett számos jól megszokott, a mindennapi stresszes életünkben némi pihenőt nyújtó program is vár ránk. Érdemes őket szépen sorba venni!

Liba napok a sörkertben!
Mindenekelőtt már rögtön a jövő héten, egész pontosan november 11-én ismét beköszönt Szent Márton napja, ami természetesen egyet jelent a libalakomákkal. A Sörkertünkben már gőzerővel készülünk arra, hogy több napon át számos izgalmas liba finomsággal lephessük meg vendégeinket, de erről a részleteket majd csak később áruljuk el. November végén, mielőtt végképp elmerülne mindenki a rá váró decemberi program és tennivaló rengetegben egy izgalmas kulináris kalandra csábítanánk vendégeinket. A Jaromír Sörkertben ún. Pacal napok keretében szeretnénk a szóban forgó étel szerelmeseinek örömet okozni, és egyúttal mindazokat is megismertetni vele, akik eddig ódzkodtak megízlelni a magyar (és cseh) konyha eme egyik remek, ám sokak számára rémisztőnek tűnő alapanyagával. 


Alig egy bő héttel később már jön is a Mikulás vagy tetszés szerint a Télapó, ami jeles nap persze elsőre talán nehezen összeegyeztethető egy csehes sörözővel, ám az igazság mi sem áll ettől távolabb. Egyrészt mégis mit gondoltunk eddig, mitől van a Mikulásnak ekkora szép pocakja? A tejtől vagy a kólától, esetleg a fröccstől? No nem, neki bizony igazi sörpocakja van. És mivel minden apuka egyben a saját gyermeke Mikulása is, ezért igyekeznie kell a megfelelő alkat elérésére, és ehhez bizony sok-sok finom cseh sört kell fogyasztania. De félre a tréfával! A lényeg, hogy a Jaromír Sörkert 30 fős belső terme akár kiváló helyszíne lehet egy-egy Mikulás napi gyerekzsúrnak is. 

Egy kis Jaromíros finomság
A december utolsó hetei egyben a különféle elő- és utókarácsonyozások jegyében telnek. Céges karácsony, karácsonyi sörözés a korábbi kollégáinkkal, egyesületi karácsony, klub karácsony, karácsonyi sörözés baráti társasággal, karácsonyi sörözés azokkal a barátokkal, akik nem ismerik vagy nem viselik el az előző társaság tagjait, karácsonyi sörözés azon ismerősökkel akik csak az ünnepek miatt térnek haza külföldről, karácsonyi sörözés azokkal akik már csak a karácsonyi ünnepeket töltik itthon és jövőre külföldön kezdenek új életet...bizony, bizony...december elején elindul a jól ismert karácsonyi sörözés, ünneplés évada. A Jaromír Sörkert említett belső terme eme kisebb társasági ünneplések számára is kitűnő helyszín. De ha valakik kellően bátrak, akár a télen is igénybe vehető külső asztaloknál is fogyaszthatnak, pár pokrócba becsavarva. Az esetleges kiolvasztásukról és belső felmelegítésükről mi gondoskodunk!

Sörkerti "tárlat"
A Karácsonyt követően immáron csak az év végének megünneplése vár ránk, de az nagyon! Előszilveszterezés, szilveszterezés, utószilveszterezés, így szép sorjában. A fenti felsorolt programok mellé még a szerencséseknek mindezekhez társulhat egy-két születésnap, névnap, házassági évforduló stb. is, persze csak azért, hogy végképp ne lehessen panaszkodni az év végi unalomra. A Jaromír Sörözőink, különös tekintettel a Jaromír Sörkertünkre, ahol a legnagyobb étel kínálattal rendelkezünk, mindezen programok, események, rendezvények számára is a vendégeink rendelkezésére állnak. Bátran szervezzen, tervezzen velünk, foglaljon férőhelyet, termet, csak arra kérjük, hogy még kellő időben tegye, nehogy más fürgesége miatt lekéssen róla!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése