A Sörkert szezonnyitója után néhány újdonságról!

A hétvége folyamán lezajlott a Jaromír Sörkert szezonnyitó ünnepe, amelyen a helyenként kellemetlenül hűvös időjárás ellenére is a kellemesen családias hangulat és a sörök-ételek iránti fokozott érdeklődés uralkodott. Mindenki megismerkedhetett a 8 féle csapolt sörünkkel, megújult ételválasztékunkkal és a ballagással, anyák napjával "terhelt" hétvége folyamán egy picit ellazulhatott nálunk.
Füstölt kacsa....
Azok számára, akik a hétvégén még nem tudtak hozzánk eljutni, itt a honlapon szeretnénk további részleteket elárulni az immáron egész héten nyitva tartó Sörkert étel és ital választékáról. A megújult étlapról kiemelnénk a kibővült választékban kapható street food ételeinket, köztük a cseh hot dogot, a közkedvelt Jaromír burgert vagy éppen a buciba foglalt malacot. A sörkorcsolyák között kiemelnénk a füstölt kacsát káposztás knédliágyon, a csülkös bagettet, és a bramborákot (cseh tócsnit). A zsiványpecsenye és kacsamell mellett megkóstolhatjuk az erdélyi micset is mustárral és pityókával. A teljes ételválasztékot az Ételeink oldalunkon böngészhetik. 

Bakalář - Dudák - Maxmilian: a Jaromírok vezető sörei
A csapolt söreink között a tavalyi évhez képest újdonság a hidegen komlózott Bakalář, a barna Černovar, és a Maxmilian sörgyár Minimaxa, valamint szűretlen finomsága. A csapolt sörök teljes listáját a Sörkert oldalunkon tekinthetik meg. Söreinkkel, étel különlegességeinkkel egész héten, hétfőtől vasárnapig, déltől zárásig várjuk vendégeinket Budapest egyik (sajnos csekély számú) sörkertjében! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése