Szezonnyitó Sörvigalom a Jaromír Sörkertben: április 30. - május 1.

Figyelem, figyelem! Ezen a hétvégén vár mindenkit a Jaromír Sörkert két napos szezonnyitó ünnepe, a Sörvigalom! Számunkra, Jaromírosok számára a már megszokott április végi-május elejei szezonnyitó mindig különleges eseménynek számít. Ilyenkor, ebből az alkalomból a megszokott minőségű vendéglátáson túl minden évben igyekszünk meglepni vendégeinket valami újjal, valami széppel, számukra is kedvezővel, és ez most sincs másképp.

Készül az új sörös pult
Aki két-három nap múlva, április 30-án vagy május 1-jén 12 óra után ellátogat a Jaromír Sörkertbe a Szezonnyitó Sörvigalmunkra az számos újdonsággal szembesülhet. Az első, amivel találkozhatnak, az a megújult sörös pultunk, sörcsapházunk, amely immáron esztétikus környezetet kölcsönöz a remek sörökhöz. A másik újdonság a csapolt sörfajták mennyisége és változatossága. Ahogyan azt a törzsvendégeink már jól tudják, szezon nyitáskor kibővül a csapolt sörválasztékunk. A már megszokott, legnépszerűbb söreink mellett ilyenkor újdonságok is kortyolhatók lesznek. A sörvigalom alkalmával és innentől fogva a szezon egésze során nyolcféle sörből szemezgethetnek. A jól ismert és kedvelt strakonicei Dudák Sörgyár szűrt 11-ese, a népszerű Klostermann félbarnája, illetve az Otavský Zlatý nevű specialitása mellett most lehetőség nyílik ez utóbbi szűretlen verzióját is megízlelni. A rakovníki Bakalář Sörfőzde szortimentjéből a barna Černovar mellett a különleges aromájú hidegen komlózott Bakalář vár a vendégeinkre. A kisüzemi Maxmilian Sörfőzde pedig a pompás világos 11-ese mellett az idén újraformázott, háromszor komlózott, és csak szezonálisan kapható Minimax nevezetű sörével jelenik meg a csapjainkon. Ez utóbbi a sörök klasszikus, kesernyésebb ízvilágát kedvelők számára nyújt élvezetet.
Canarro
A Sörvigalom alkalmával a sörök mellett természetesen az étlapunkat is megújítjuk. A legnépszerűbb ételeink megtartása mellett új főétel specialitások, sörkorcsolyák és a street food divat szellemében kibővült hamburger választék (pl. csülkös-káposztás) is várja a korgó gyomrúakat. A két napos sörvigalom folyamán, (amennyiben az ég kegyes lesz hozzánk) szabadtéri zene élményében is részesülhetnek. A tervek szerint délután 3 órától szombaton Indián Joe, míg vasárnap a Canarro zenekar fokozza a jó hangulatot. Sajnos eső esetén a kültéri zeneszó kényszerből elmarad, de már folyamatosan dolgozunk a napsütés és az enyhe szeles, száraz idő időjárás megszervezésén. Egyelőre a szombati 18-20 fok biztosnak látszik a vasárnap késő délután még kérdéses.
Csapon a hidegen komlózott!
Vendégeink a sör – étel finomságok zene mellett a Csehország nem csak Prága netmagazin szerzőitől utazási javallatokhoz, tippekhez juthatnak és részt vehetnek a hagyományos csehes kvíz játékban is. A kvíz játék kérdéseinek megválaszolásával esély nyílik számos remek ajándék elnyerésére. A fődíj a Jaromír felajánlásából a Bakalář Sörfőzde díszdobozos válogatása lesz, de ugyancsak megnyerhetik a cseh gasztronómiai specialitásokkal foglalkozó Manka spájza web-shop által felajánlott remek mustot, folyékony kézműves karamellt is. A Manka spájza számos termékét a helyszínen meg is kóstolhatják, fogyaszthatják.

A Manka spájza folyékony gyümölcse
De tovább már nem is szaporítjuk a szót, jöjjenek el a Jaromír Sörkert Szezonnyitó Vigalmára és örüljenek együtt velünk a nyári idény kezdetének! A biztonság kedvéért az előzetes helyfoglalás ajánlott!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése