Évadnyitó ünnep a Jaromír Sörkertben! (előzetes)

Roham léptekkel közeleg az április vége, május eleje. Törzsvendégeink már jól tudják, hogy a Jaromír Sörkertünk ilyen tájt nyári üzemmódra vált át, ami számos előnnyel jár a sör és gasztronómiai élvezet kedvelők számára. Igen, újból közeledik az Évadnyitó, amely több, mint egy szimpla sörkerti hétvége. Sörcsapjaink száma megduplázódik, immáron nyolcféle változatos, de egyenként is kiváló minőségű folyékony kenyeret csapolunk, és ez a bűvös nyolcas szám a szezon végéig fennmarad. Felhívnánk a figyelmet arra, hogy az április 30-i és május elsejei két napos Évadnyitót követően a Sörkertünk idén először minden vasárnap nyitva áll majd a szomjas torkúak, éhes bendőjűek előtt! De most térjünk vissza még magára az Évadnyitóra.
ÉVADNYITÓ!!!
A Dudák-Maxmilian-Bakalář sörfőzde trió remek sörei mellett számos gasztronómiai specialitással is kedveskedünk a kilátogató vendégeinknek, a hangulatot pedig kora esténként élőzene is tovább fokozza. A Csehország specialista Csehország nem csak Prága netmagazin (www.nemcsakpraga.blogspot.hu) szerzői idén is utazási javallatokkal, tippekkel, tanácsokkal látják el az utazni szándékozókat, és emellett mindenki részt vehet a megszokott csehes kvíz játékukban is. Ebben az évben a gasztronómiai élvezeteket tovább fokozza a Manka spájza nevet viselő web-shop bemutatkozása (www.mankaspajza.hu). Az édesszájúak megkóstolhatják és megvásárolhatják a Magyarországon még kuriózumnak számító krumlovi folyékony karamell finomságokat, egy világbajnok cseh kézműves lekvárkészítő termékeit, valamint egy kitűnő morva borászat alkoholmentes gyümölcsleveit, bio mustjait.


Ennyit most így röviden az Évadnyitóról, a jövő héten további részleteket árulunk el az eseményről, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése