Fészket raktunk, avagy itt a legújabb Jaromír!

Hölgyeim és uraim, mélyen tisztelt nagy érdemű publikum, ezúton is szeretnénk örömmel és büszkeséggel bejelenteni, hogy megszületett a legfiatalabb Jaromír! Ugyan nem egy gólya hozta, mégis lakóhelye egy igazi fészek, pontosabban a nagybetűs Fészek Művészklub! A budapestiek jelentős része hallott már erről a VII. kerület Kertész utca, Dob utca sarkán álló, kívülről talán kevésbé feltűnő, de belülről annál csodálatosabb műemléki épületről, amely 1901 óta szolgálja a különféle művészeket és a művészetek iránt vonzódó közönséget.


Itt az épület első emeletén nyitottuk meg a Jaromír Art Café-t, amely nem csupán egy újabb szimpla vendéglátóhely. Feltett szándékunk, hogy az Art Café szervesen közreműködjön a napjainkra hálátlanul feledésbe szoruló varázslatos intézmény, a Fészek újbóli felvirágoztatásában. Célunk, hogy a kávézó-bisztrónk üzemeltetése mellett különféle rendezvények szervezésével, programok rendezésével, generálásával újból nyüzsgő, az egykori hírnevének megfelelő társasági életet teremtsünk a Fészekben. 


A napokban megnyitott hangulatos Jaromír Art Cafénkban hétköznap délután 3-tól, este 10 óráig remek italokkal, ízletes büfé ételekkel és legfőképp nagy szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis időre ki szeretne szállni a mindennapok pörgéséből. Jöjjenek el, nézzenek körbe a Fészek Művészklubban, melynek falai között különleges időutazást tehetnek a múltba, és egy-két pohár ital vagy pár falat erejéig pihenjenek meg nálunk. Részesüljenek maguk is abban az érzésben, amelyet más művész hírességek mellett a Benczúr Gyula, Bródy Sándor, Csortos Gyula, Kacsóh Pongrác, Szinyei Merse Pál nevével fémjelzett Fészek Művészklub alapítói is érezhettek mikor birtokba vették és magukévá tették „örökös” székhelyüket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése