Klub, céges buli, szakkör, kisebb-nagyobb családi-baráti rendezvények: Irány a Fészek!

Immáron lassan egy hónapja, hogy megtelepedtünk a Fészek Klubban, mondhatni kezdjük belakni új helyünket. Ahogy telik-múlik az idő egyre inkább érezzük, hogy a Fészek milyen komoly múlttal rendelkezik, mennyire fontos helyszíne volt és lehet a jövőben Budapest, és egyben az ország kulturális-művészeti életének. 
Jaromír Art Café a Fészekben
Egyre inkább magunkévá tesszük Galambos Tibor a Fészek Művészklub igazgatójának szavait, aki az alábbiakat nyilatkozta: Meggyőződéssel vallom, hogy a Fészek Művészklub arra hivatott, hogy az ország, sőt Európa hazánkba látogató vezető értelmiségének klubkeretek közötti kulturált találkozási színtere legyen. Ennek jegyében mi is hangoztatjuk, hogy a Jaromír Art Café nem csupán egy színvonalas vendéglátóhely. Szeretnénk a kávézó-bisztrónk háttértámogatásával minél színesebb és színvonalasabb eseményeket generálni, rendezni, mert őszintén szeretnénk ha minél többen ismernék fel a Fészek igazi értékét.
A híres Fészek
Így mindenkit csak biztatni tudunk, hogy jöjjön el az Art Café-nkba, ismerje meg a Fészek Művészklub épületét, rendelkezésre álló termeit. És ezt követően ha családi-baráti összejövetelről van szó, vállalati bulihelyszínt keresnek, egyesülete-klubja számára akar ideális helyet találni, vagy akár egy eljegyzés-esküvőt kíván méltó módon megrendezni gondoljon a Fészekre. Forduljon hozzánk és mi támogatjuk elképzelései kivitelezésében!
A Kupolaterem (Forrás: www.feszek-muveszklub.hu)
Amúgy vajon tudja-e valaki, hogy mit is takar a Fészek elnevezés? Nos ez nem más mint egy mozaikszó, amely a Festőművészek, Építőművészek, Szobrászok, Zenészek, Énekesek és Komédiások klubja első betűiből tevődik össze. Egykor szalonestek, jelmezbálok, kamarazenei és táncos események, kiállítások, asztaltársaságok, kártyaklubok otthona volt és hisszük, hogy korunkban is szükség van ezekre a patinás rendezvény helyszínekre. A Művészklub 115 éves története során számtalan csapás érte, sokszor került végveszélybe a fennmaradása, de a végén mindezeket sikeresen túlélte. Jöjjenek, erősítsük közösen ezt a velünk élő kulturális örökségünket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése