A nyári szünet előtt

Elérkezett a 2023. év júliusának utolsó hete és ahogyan azt az olvasóink már jól tudják augusztusban szokásunkhoz híven egy időre letesszük a nemlétező pennánkat, mondhatni szögre akasztjuk a számítógépünket…csak hogy minél nagyobb képzavarral éljünk. Ám a Jaromír Krónikák szünetében is tovább dübörög a Jaromír vonata, és az ugyancsak nyári álmát aluszkáló Sörpincén kívül mind a további négy vendéglátóhelyünk várja az éhes, szomjas, társasági életet kedvelő vendégeket. Idén Dél-, és Közép-Buda után már Észak Buda lakosainak sem kell nélkülözniük a díjnyertes remek söröket és finom ételeket, hiszen az egyre népszerűbb Jaromír a Rómain igazi nyári kikapcsolódást nyújt mindenkinek.


De tekintsünk vissza a mögöttünk álló hónapokra. A 2023-as év első fele rengeteg munkával, de ennek köszönhetően sok újdonsággal, fejlődéssel és szép sikerekkel zárult a Jaromír szűkebb és tágabb házatáján. Az év elején megalapítottuk a Jaromír 68 Gastro Gmbh-t, avagy az osztrák Jaromírt, ezzel működésünk már az országhatárt is átlépte. Februárban a névadó jéghoki hősünk Jaromír Jágr immáron 51 évesen belőtte karrierjének 1099. gólját megdöntve ezzel a világrekordot. Ehhez az eredményhez ugyan nekünk nem sok közünk van, de örülünk neki! 😊A tavasz folyamán a Krónikák lapjain az emancipáció jegyében igyekeztünk a nők és a sörfőzés elengedhetetlenül fontos történelmi kapcsolatára rávilágítani. Áprilisban egyrészt ismét folyt a húsvéti zöld sör a csapjainkon, másrészt az általunk forgalmazott Bakalář sör a Nemzetközi Sörpecsét versenyen elkezdte idei sikersorozatát, amely nemrég Londonban folytatódott. 


Kora nyáron a másik sörgyár partnerünk a strakonicei Dudák rukkolt elő dobozos sörökkel így igazodván napjaink új trendjéhez. És mindehhez társult a Római parton az új Jaromír megnyitása, amely már régi vágyunk volt, hiszen egy Duna parti szabadtéri étterem-sörözőnél nem is lehet a fővárosunkban képzelni ideálisabb helyszínt a relaxációra. Végezetül megújult a honlapunk is, amely már szintén egy régen dédelgetett vágyunk volt. Amint az jól látszik, az idei év eddig bővelkedett eseményekben, tennivalókban és nem félünk attól hogy mindez másként lesz az elkövetkező hónapokban sem. Még mindig tele vagyunk tervekkel és ahogyan az elmúlt pár év megtanította velünk élet is telis-tele van meglepetésekkel. Így tesszük amihez értünk és tudunk, bízva benne hogy továbbra se okozunk csalódást vendégeinknek, akik már joggal várják el a megszokott Jaromír minőséget. Nincs is más hátra minthogy kívánunk mindenkinek egy nagyon szép augusztust, tele pihenéssel, cseh sörökkel, feltöltődéssel! Na zdraví!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése