Sörözz otthon (is)! Vidd magaddal haza a „fél kocsmát”! – 2. rész

Előző cikkünkben ott tartottunk, hogy igyekeztünk mindenkit meggyőzni: az otthoni „kocsmánk” üveges sörkészletének beszerzését oldja meg a Jaromírokban! Tegyük ezt azért is, mert egy félbarna vagy hidegkomlós Klostermannal, egy ugyancsak hidegkomlós Bakalářral, egy remek Černovar barnával vagy akár egy jó kis Prémium Dudákkal bármikor, bárhol boldogan eltölthetünk pár boldog órát, otthon meg pláne. (Amúgy zárójelesen megjegyeznénk, hogy Csehország túlnyomó részén egyáltalán nem hozzáférhető a Dudák, vagy akár a Bakalář sör így bátran mondhatjuk, igencsak szerencsés helyzetben vannak a hazai cseh sör rajongók!) De térjünk vissza az otthoni sörözésre!


A Jaromírokban azonban nem csupán üveges sört vehetünk, még rekesz számra is, de ha ez nem lenne lég akár egy-egy méretes hordóval is beszerezhetünk! Ha egy remek kerti partit szeretnénk otthon rendezni, vagy egy nagyobb családi esemény hangulatát kívánnánk alaposan feldobni, nívóját megemelni nincs is más teendőnk, mint a Jaromírban kapható sörök választékából rendeljünk meg egy (két) hordóval és ehhez természetesen egy kis sörcsapot is kapunk. Ezzel a hordó és csap bérléssel a kertünkben, vagy házunkban, egy-egy esemény színhelyén, sőt egy családi, baráti lakodalomban is megteremthetjük az igazi cseh sörös hangulatot. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire királyi érzés magunknak és szeretteinknek a saját kezünkkel csapolni egy-egy korsó, pohár szomjoltó söröcskét. Ám felhívnánk a figyelmet arra, hogy a csapjaink mennyisége nem korlátlan, így érdemes legalább egy héttel korábban jelezni nekünk ebbéli szándékotokat! Ha valaki úgy ítélné meg hogy a 20-30 liter söröcske elfogyasztására nincs otthon elegendő kapacitás, ám mégiscsak szeretné átélni a saját csapolás élményét, akkor arra is van megoldásunk. Az öt literes party hordókat pont erre a célra fejlesztették ki és mi számos sörből tudunk efféle megoldással is szolgálni.

Összességében akár üveges, frissen csapolt elviteles, party hordós, díszdobozos, vagy akár hordós cseh sörre is támad kedvünk irány a Jaromír! Hívjatok minket az alábbi telefonszámokon vagy gyertek be hozzánk személyesen, ahol egy kis előzetes sörtesztelést is végre tudtok hajtani! 😊

Jaromír Sörpince: +36 1 720 4620 // Jaromír Sörbisztró: +36 1 355 0819 // Jaromír a Templomhoz: +36 70 277 2435

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése