„Jaromír sörei” már Kispesten -Pestszentlőrincen is!

Mindenekelőtt nem szeretnénk hamis reményeket ébreszteni, még nem nyílik meg egy új Jaromír Budapest XVIII. vagy XIX. kerületében is. Ám a mai naptól immáron nem kell a kispestieknek vagy a pestszentlőrincieknek a belvárosig, Budára, vagy éppen a Városligetig utazniuk, hogy a Jaromírban és más csehes sörözőkben iható söröket üveges kiszerelésben megvásárolhassa, és otthonában vagy baráti körben elfogyaszthassa. A cseh élelmiszerek importjára és értékesítésére specializálódott Manka spájza webshop (www.mankaspajza.hu) kibővítve termékei körét mostantól válogatott cseh söröket is ajánl a vásárlóiknak. A fokozatosan bővülő sörkínálatot jelenleg elsősorban a XIX. kerület egészére és XVIII. kerület egy részére kiterjedő kedvezményes kiszállítási díjú körzeten belül ajánlja, de a személyes átvétel a cég telephelyén, előzetes egyeztetést követően bárki rendelkezésére áll.


A kezdeti szortiment a Dudák Premiumtól a Klostermann félbarnán, a Bakalař sörökön (pl. hidegen komlózott, félbarna) és más cseh specialitásokon át a palackban utánérlelt Chodovar csodákig terjed, de a tervek szerint hamarosan még tovább bővül a vásárlóknak ajánlható cseh sörök széles palettája. A sörök árai persze nem az áruházláncok polcain fellelhető sörökéhez hasonlóak, de korántsem végletesen riasztóak, 400 és 600 Ft közöttiek. A sörök egy része kérésre és némi plusz pénz ellenében akár díszdobozban is a vevők rendelkezésére áll, így akár remek ünnepi ajándékként is szolgálhat. Reméljük, hogy Budapest eme külsőbb kerületeiben élők is mielőbb megismerkednek a cseh sörök magába szippantó világával. Azon kispestiek, lőrinciek számára akik már jól ismerik a Jaromír söreit immáron egy lakóhelyükhöz közelebbi sörforrásra találhatnak.


Végezetül egy előzetes beharangozó: a jövő héten vad napok lesznek Jaromír Sörbisztróban! Részletekről hamarosan tájékoztatjuk kedves vendégeinket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése