Sörvacsora Budapesten, megnyitó Ausztriában és egyéb Jaromiros hírek!

Miközben éppen a koranyárba hajló tavaszi időjárást élvezzük ki vagy éppen szenvedjük meg az élet a Jaromír Sörözők háza tájékán se állt meg, sőt. Nézzük végig, hogy hol mi is történik, mi újdonságról számolhatunk be. Kezdjük a sort a Jaromír Söpincével. Ugyan sajnálatosan egy kisebb technikai probléma érintette a helyiséget, de szerencsére ezt az akadályt közben letudtuk és így újra fogadja a sörre és más finomságokra szomjas vendégeit a megújult Csengery utcában. A márvány utcai Jaromír Sörbisztró népszerűsége szerencsére töretlen, a sörre vágyó budaiakat az megszokott állandó választék mellett a vendégcsapon bécsi malátás finomság fogadja, sőt most akár alkoholmentes sört is ihatunk! Hiszen tudjuk Ön dönt, iszik és vezet, de csak alkoholmentesen!

A Lőrinc pap tér ékessége a Jaromír a Templomhoz szintén gőzerővel teszi a dolgát, remek konyhájával és széles italválasztékával fogadja vendégeit a jó időre való tekintettel már a szabadtéren is. Magát a teret szegélyező utcákon már lassan befejezésre kerülnek a nagyszabású felújítási munkálatok így remélhetően a nyár nagyobb részében egy a korábbiaknál is szebb, barátságosabb környezet fogadja a sörteraszunkra beülőket.

Legújabb hazai sörözőtestvérünknél, a B24 Drink & Snack Bárban folytatódik a sikeres Sörvacsora sorozat. Április 19-én, pénteken az immáron III. felvonásban 3 órán át tartó korlátlan sörfogyasztás mellett 3 fogásos menüt fogyaszthatunk. Ráadásul ezúttal Olaszország vendégségben jár nálunk, hiszen a választható menüsorok közül az egyik ezúttal Itália kedvenc ételeit tartalmazza, sőt még az egyik sörcsapon is olasz sör csordogál. Mindenképpen foglaljunk előre helyet, de addig is bátran térjünk be a hangulatos !


Végezetül álljon itt néhány kép a március végén megnyitott osztrák tesónkról, a hohenemsi Emsbach Gasthausról. Amint az jól látható, a „haldokló” nyugat eme kisvárosának lakói felettébb kedvezően fogadták a cseh sörökkel, részben csehes ételekkel szolgáló hangulatos vendéglátóhelyünket. Bizunk benne, hogy sokak kedvelt törzshelyévé válik hamarosan. Ennyit így dióhéjban a Jaromírokról, Pesten, Budán és a „sógoroknál”!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése