Karácsonyra díszdobozos sörcsomagokat a Jaromírtól!

Közeledik a karácsony és ilyenkor már számos teendőnk akad az ünnepi asztalra kerülő finomságok alapanyagainak beszerzése és persze a megfelelő ajándékok megvásárlása terén. Ez utóbbiban szeretnénk segítséget nyújtani a Jaromír sörözőinkben megvásárolható minden eddiginél szélesebb díszdobozos sörválasztékunkkal. Nem csak a rendszeres sörfogyasztók de a csak alkalomadtán sörözgetők számára is különleges izgalmat jelenthetnek ezek az ajándékoknak is kíváló sörcsomagok, hiszen nem csupán ízletes söröket rejtenek, de csomagolásukkal is hozzájárulnak az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Lássuk hát hogy idén miféle sörcsomagokból válogathatnak nálunk:

1. Csak sört rejtők: Ha valaki kizárólag minőségi sört szeretne ajándékba adni másnak, vagy akár saját magának és a mennyiség sem elvetendő akkor annak akár a Dudák, akár a Bakalář sörökből álló 8 üveges díszdobozokat ajánljuk! Ha ez a mennyiség mégis sok lenne, akkor viszont pont ideális a számunkra a különféle három sörös sörcsomagjaink, köztük a Dudák karácsonyi sörét rejtő hármas, a Klostermann finomságokat tartalmazó trió vagy a Bakalář válogatás.
2. Sör és pohár: A sör fogyasztásához természetesen egy megfelelő pohár sem árt. Erre nyújtanak rendkívül látványos és hasznos megoldást a sört és poharat magukba foglaló ajándékdobozaink. A Bakalář sörgyár 3 sörét és egy poharat vagy 5 sörét és egy poharat rejtő ajándékdobozai esetleg a Pražačka sörükből négyet és hozzá egy ideális poharat nyújtó csomag pont ideális kombináció. Legrosszabb esetben a sört a család sörszerető tagja fogyasztja el, míg a „nem sörös” családtagé lesz a szép pohár. 😊
3. Partihordó: Ám ha valaki úgy érzi, hogy mindez csak a sörkérdés elaprózása és a sörből kell, de nem is kevés akkor bátran vigyen egyet az öt literes partihordóinkból, melyek három változatban is kaphatók. Az egyikben remek Pražačka, a másikban hidegkomlós Bakalář, a harmadikban pedig finom Černovar található.

Ugye hogy egyszerre mennyire könnyű és mégis nehéz választani? De a tépelődést fel kell hogy váltsa a cselekedet, mert ahogyan csökken a napok száma a karácsony elérkezéséig, ugyanúgy csökkenhet a karácsonyi sörválasztékunk! Irány a Jaromír, vegyen sörcsomagot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése