Jaromír hírcsokor avagy haverok, buli és búzasör!

Itt van július, melyet bátran nevezhetünk az igazi nyári hónapnak. Gyönyörűen süt a nap, remek az idő, az ősz se fenyeget még, így nincs is más dolgunk minthogy belemerítkezzünk ne csak a strand vizébe, hanem a sörös élvezetekbe is. A Jaromír háza tájékán is akadnak kisebb-nagyobb nyári történések, melyeket most egy kicsiny hírcsokorba szedtünk: Kezdjük a sort az egyetlen szomorúbb hírrel, amely azonban csak átmeneti jellegű. A Jaromír Sörpince, mint jól tudjuk, nem éppen nyárra termett vendéglátóhely. A maga pince mivoltában bizony a nyarak folyamán szerényebben vonzza a vendégeket, de legalábbis kevésbé, mint azon szabadtéri helyek, teraszok, kertek, ahol az emberek ilyen tájt szeretik eltölteni idejüket a mindennapi söröcskéjük társaságában. Idén se történt csoda, az emberek se változtak meg, így július és augusztus hónapokban a Sörpince ajtaját bezártuk, ám pánikra nincs ok hiszen szeptemberben újból várja majd a vendégeket!

Ugyancsak afféle szeptemberi előzetesként szólunk már jól előre, csak hogy legyen mindenkinek elég ideje felkészülnie: folytatódnak a rendezvények a Jaromír Open Road Bázison! Akkora sikert arattak akár a Csapolás! nevet viselő minisörfesztiválunk, akár a legutóbbi Mistery Ganggel és a Lunda zenekarral fémjelzett Open Road Partynk, hogy vétek lenne ezt nem folytatni! Így mindenkit várunk majd az ősz első hónapja során a Neszmélyi közbe! A készülődő programokról mindenkit időben értesítünk!


A nyárhoz igazán passzolnak a savanykásabb, citrusosabb italok, köztük a finom búzasörök. Ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy kóstolja meg Sörtemplomunkban, azaz a Jaromír a Templomhoz étterem-sörözőnkben a Liebenweiss nevet viselő búzasörünket! A Liebenweiss egy eredeti bajor búza finomság, ám a szülőhelyét jelentő sörgyár a közös tulajdonos lévén afféle jó testvére a rakovníki Bakalář sörgyárnak. Mindenki tudja, hogy a bajor búza az igazi, így miért is ne azok készítsék, akik legjobban értenek hozzá!? Igyunk egy pohár-korsó búzát és hűsítsük le magunkat az egész napos meleg után. Ennyit így most röviden, kívánunk mindenkinek nyári élvezeteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése