Megnyílt a Jaromír Mini Garden - néhány további fontos infó

A tegnapi nap folyamán megnyílt a legújabb Jaromír a Mini Garden a Dürer főbejáratánál. A vendégek, többségében a néhai Jaromír Sörkertből ismert törzsvendégeink szép számban tesztelték az új vendéglátóhelyünket. Mint ahogy az várható volt, akadtak akik számára csalódást jelentett a JMG, hiszen ahogy azt többször és hangsúlyosan is próbáltuk jelezni, ez nem a Sörkert 2, egy másik műfaj. De szerencsére sokan elfogadták, és láthatóan, hallhatóan már meg is kedvelték új kis helyünket. Ezúton köszönjük mindenkinek, hogy megtiszteltek minket első, számunkra nem éppen izgatott várakozás mentes első napunkon. Az első nap egyúttal lehetőséget adott arra is, hogy lássuk, milyen további információkat kell elmondanunk az új vendégeinknek, ahhoz, hogy csalódás ne érje őket.

A JMG a Dürer Büfé helyén, a mosdók a jobb oldalon álló, magasabb torony épület földszintjén. Ugye nem egy leküzdhetetlen távolság!? :)

Foglalás kérdése: Jelenleg sajnos nem lehet előre foglalni asztalt-széket, mert ez sajnos technikailag nem megoldható, hiszen nem egy zárt területről van szó. Amennyiben a későbbiekben a belső kert irányába tudunk további területet bérbe venni, akkor próbálunk foglalható helyeket is biztosítani.
Asztal-székhasználat: Ha egyedül vagy csak párban érkezünk egy négyszemélyes asztalhoz, akkor ha úgy alakul, jó csehes szokás szerint engedjük meg, hogy egy másik, még idegen sörtárs is leülhessen hozzánk. Ki tudja, milyen értékes emberkével hoz össze a sors.
Üvegkorsó-pohár vs. műanyag: A lehetőség szerint igyekszünk a vendégeink többségének üvegkorsót-poharat biztosítani, de egy bizonyos vendégmennyiség felett illetve az elviteles lehetőség biztosítására műanyag korsókat vetünk be.

Kiszolgálás: A JMG önkiszolgáló, de ha egyéb munkáink engedik, akkor persze szívesen kivisszük a rendelt sört/ételt. De ezt alapban senki se vegye evidensnek!
Fizetés: Alapvetően a rendeléskor, de törzsvendég esetében, ha van éppen rá módunk akkor lehet a fogyasztás végén is.

Szemét kérdés: A JMG két pontján is elhelyeztünk szemétgyűjtőt. Kérjük a vendégeinket, hogy ha nem nagy fáradtság, használják a szemétgyűjtőket a szél által könnyen magával ragadó étel csomagolás, használt evőeszköz célba juttatásához.
És végül a legkényesebb, és sörfogyasztók számára az egyik legkardinálisabb kérdésről:
Bizony az a fránya mosdó a Düreren belül a toronyépület földszintjén található, úgy egy - másfél perc gyaloglásra, tehát mindenki mérje fel a kondícióját, hogy a teltségi állapotához mérten időben érjen el az e célból rendelkezésre álló helyiségbe. A kertben álló gyönyörű fák körbeöntözése a sötétben nem opció!!! Egyrészt a biztonsági szolgálat tagjai nem értékelik, másrészt a sokat látott fák erre nem éppen kíváncsiak, harmadrészt pedig többségi vélemény alapján mondva: szimplán bunkóság. Kérjük ennek megértését!

Reméljük, hogy mindezeket nem korlátozásnak vélik a vendégeink, mivel pusztán mi a JMG profilja bemutatásának szánjuk! Érezze mindenki jól magát nálunk, velünk!

1 megjegyzés: