Jaromír Mini Garden kérdés - felelet

Hol található a Jaromír Mini Garden (JMG)? - A Dürer Kert Ajtósi Dürer út felőli főbejáratánál.
Mikor nyit a JMG? - A hivatalos nyitás, minden külön ceremónia nélkül 2017. május 2-án lesz.
Mi lesz a nyitva tartási idő? - Kezdetben minden nap 10 órától 24 óráig, kisebb változások a későbbiekben elképzelhetőek.
Hány férőhelyes a JMG? - A büfé épületen belül 10-15 ember tud fogyasztani, a szabadban elhelyezett székeken, padokon további 35-40 ember fér el. Igény szerint a jövőben további férőhely bővülés is elképzelhető. Tehát jelenleg kb. 50 ember tud helyet foglalva fogyasztani.
JMG
Milyen söröket lehet fogyasztani? - Négy különböző cseh sör a Jaromír vendéglátóhelyek megszokott kínálatából. Állandó sörök: Dudák 11, Klostermann, hidegen komlózott Bakalar + 1 változó vendégsör.Milyen ételeket lehet fogyasztani? - Alapvetően büfé ételek a street food szellemében: többféle hamburger (pl. a klasszikus Jaromír Burger), melegszendvics, cseh kolbászkák, kolbásztál, különféle bramborák (cseh tócsni) változatok, utopenec, hermelín, cseh bramburky és még néhány finomság.

JMG belülről
Milyen lesz a kiszolgálás? - Önkiszolgáló üzemmód, az ételek, sörök műanyag pohárban, elvitelre is kaphatók.Hol található a mosdó? - A férfi és női mosdó a Dürer Kert egyik épületén belül lelhető fel, kb. másfél perc sétára a JMG-től. Nem leküzdhetetlen akadály, de azért senki se halassza az ügyét a legeslegutolsó pillanatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése