Öt éves a Jaromír Sörpince, ünnepeljük együtt sörakcióval és húsvéti zöld sörrel!

Az elmúlt héten még nagyban búsongtunk a Jaromír Sörkert váratlan, méltatlan bezáratásán, de az élet természetesen nem áll meg. Sőt! A hét végén ünnepeljük a Jaromír Sörpince félévtizedes pályafutását! Bizony szalad az idő, mintha csak ma lenne, amikor immáron öt évvel ezelőtt, optimistán a jövőbe tekintve megnyitottuk a füstös borozóból átalakított pincehelyiségünket. Kezdetben még cseh multi sörrel kezdtünk, majd a cseh regionális sörök magyarországi megjelenésével együtt váltottunk a minőség felé. Természetesen szeretnénk, ha a Sörpince egykori és mai vendégei is velünk ünnepelnének, ezért a csütörtöki napon igazán rendkívülinek nevezhető 250 Ft-os áron kínáljuk a Bakalář sörgyár világos tízeskéjét a számukra. Természetesen a korsó az alap mértékegység, és az akció a készlet erejéig tart!

Öt éves a Sörpince!
De a mostani csütörtök nem csak a szülinapról nevezetes, hanem arról is, hogy immáron ismét elérkezett a Zöld Csütörtök (csehül Zelený čtvrtek) napja, mikor is a cseh hagyomány szerint az embereknek zöld színű ételeket kell fogyasztaniuk, ez által remélvén, hogy elkerüli őket az év során mindennemű betegség. Sőt a 90-es évek óta erős divattá vált, hogy a kisebb-nagyobb serfőzdék zöld színű sört főznek, amelyek már látványukkal, többé-kevésbé erős zöld színükkel is további színt visznek a sörfogyasztók életébe. A strakonicei Dudák Sörgyár, az általa jól megszokott módon ismét előrukkolt a zöldikéjével, melyet ugyancsak csütörtöktől mindenki megkóstolhat a Sörpincében és a márvány utcai Jaromír Sörbisztróban is! Gyertek, jöjjenek el szülinapot és húsvétot ünnepelni hozzánk!

Ismét Húsvéti zöld Dudák!
Zárásként csak annyit, hogy a Jaromír Sörkert utódján már erősen dolgozunk, csapataink harcban állnak, erősen bízunk a mihamarabbi nyitásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése