Minőségi magyar borok a Jaromírban!

A Jaromír sörözőink már a nevükből adódóan is elsősorban a kiváló minőségű cseh söreinkről nevezetesek, de természetesen gondoltunk azokra is, akik kevésbé vagy egyáltalán nem rajonganak a malátából-komlóból készült italokért. Így essék néhány szó a borválasztékunkról is, melynek kialakításakor elsősorban az ideális ár/érték arányt tűztük ki célként. Kiváló minőség, elérhető árak, szeretnénk bebizonyítani, hogy mindez nem csak vágyálom.
Varsányi finomságok
A Jaromír Sörkertünkben, Sörpincénkben és Sörbisztrónkban immáron az Egri borvidék egyik legjelesebb borműhelye a verpeléti székhelyű Varsányi Pincészet finomságai fogyaszthatók. A Varsányi Pincészet 1990-es alapítását követően már komoly tapasztalatokra és hírnévre tett szert a borkészítés terén. 2005 óta, a Varsányi fiatalok csatlakozása óta más igazi kis családi borászatként üzemel.
Minőség megfizethető áron
A Varsányi Pincészet a boraik egy részét célzottan a HORECA szektornak, mondhatni a vendéglátóipar számára készítik, de ez korántsem jelent minőségi különbséget, sőt! Ezt igazolják a különféle borminősítő versenyeken évről évre elnyert díjaik és helyezéseik, valamint a fogyasztóik elégedett visszajelzései. Idén a Varsányi Pincészet Egri Menoire Roséje (2014) a franciaországi Cannes-ban megrendezett minősítő versenyen (Rosé „Olimpia”) szerzett arany érmet, míg ugyanezen a viadalon az Egri Kékfrankos Merlot Rosé boruk ezüst érmet kapott. Egy 2015. december elején megrendezett országos Miklós napi rosé borversenyen pedig a Varsányi-féle Egri Rosé Cuvée az arany minősítés mellett még a legjobb Rosé bor címet is elnyerte.
Egri Menoire Rosé
Mindezek az érvek talán elegendőek a vendégeink számára, hogy a söreink mellett, helyett bátran rendeljenek borainkból is. Aki pedig inkább otthon hódolna a borozgatás jó szokásának az a Jaromír Sörbisztróban akár elvitelre is vásárolhat a Varsányi pincészet finomságaiból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése