Legújabb büszkeségünkről

Aki a tegnapi nap folyamán kint járt nálunk a Jaromír Sörkertben az egy darabig a fák mögött egy nagyobbacska fehér foltot láthatott. És aki pedig vette a fáradtságot és egy kicsit közelebb is ment hozzá, az tisztán láthatta, hogy ez a fehér folt nem más volt, mint a legújabb büszkeségünk, a sörsátor.
Mi bujkál itt a fa mögött?
A Jaromír a strakonicei DUDÁK sörgyár márkaképviselete – termékforgalmazója egyre többször ruccan ki a Sörkertből - Sörpincéből és jelenik meg a különféle eseményeken, rendezvényeken. Egyre több helyről kapunk meghívást, hogy „vonuljunk ki” és külsős helyszínen mutassuk be a cseh, ezen belül is a DUDÁK sörök kínálatát a sörcsapjainkhoz járuló nagyközönség legnagyobb megelégedésére.
"Kis" büszkeségünk
A mai világban a jó sörnek is kell a cégér, azaz a színvonalas megjelenéshez persze a kiváló minőségű sörökön kívül kell adni a dizájnra, mondhatni a körítésre is. Ezért készítették el a számunkra a már említett, teszt jelleggel frissen felállított sörsátrunkat, amely büszkén hirdeti a DUDÁK Sörgyár „hamisítatlan cseh söreit” valamint a Sörgyár és a Jaromír szoros együttműködését. Innentől fogva ha a vendégeink egy-egy rendezvényen megpillantják fehér sátrunkat, a DUDÁK logóval és a csak az álmainkban létező hatalmas korsó sör képével már tudják, hogy érdemes volt eljönni, hiszen szomjúságukat kiváló söröcskével tudják elmulasztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése