AdniJó! - Szavazzatok a történetünkre, és így teremtsünk együtt értéket!

A Jaromír 68 Kft. vendéglátóhelyei jól ismertek a finom cseh sörökről és kiváló csehes ételekről, de azt talán csak kevesen tudják, hogy a tulajdonosai egyúttal már hosszú ideje egy non-profit alapon működő iskolai büfét, a Napkorong Kávézót is üzemeltetnek. Úgy bizony! A mi kis Napkorongunk a budapesti Mozgásjavító Általános és Szakközépiskolában fénylik, ahol nap, mint nap próbál egy kis további segítséget nyújtani a mozgásban hátráltatott gyerkőcöknek, egy kis felfrissülést, pihenést biztosítva a sokszor embert próbáló nehéz napok után. A Napkorong Kávézó azonban nem csupán egy közösségi helyszín, hiszen a szakközépiskolás tanulók a kávézóban kapnak lehetőséget az elsajátított kereskedelmi, vállalkozói és kommunikációs ismereteik gyakorlati alkalmazására, bővítésére is.
Itt fénylik a Napkorong!
A kávézónk, ahogyan azt már említettük teljesen non-profit alapon működik, azaz minden nyereséget visszafordítunk a gyermekek kulturális programjaira, szabadidő rendezvényeire. De természetesen ahhoz, hogy minél több ilyen rendezvényt lehessen megrendezni, minél többet és jobbat tudjunk mi is adni meg kell ragadnunk minden külső lehetőséget. Ezért most mi a Jaromír Sörpince – Sörkert kedvelőihez fordulunk egy pár perc erejéig!
Mikulások az iskolai kávézóban
2015-ben a METRO Kereskedelmi Kft. hagyományteremtő, különleges társadalmi témájú pályázatot írt ki, mely során vendéglátóipari vállalkozások helyi, regionális közösségekért tett erőfeszítéseit ismeri el, hirdetve jó példájukat a nagyközönség, a szakma és a média számára is. A pályázat során a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások, így a Napsugár Kávézónk is bemutatta magát egy kis saját történettel. Mi is szeretnénk élni ezzel a támogatási lehetőséggel így most szeretnénk titeket kérni, hogy ugorjatok át az alábbi linken látható oldalra, keressétek meg a „Mindennapok a Mozgásjavító Iskolában” történetünket és a kattintással megnyíló lapon szavazzatok a történetünkre! Ennyi az egész, de higgyétek el fontos és hasznos tett volt a részetekről! Előre is köszönjük szépen a számunkra és a gyerekek számára is fontos segítséget! Utána pedig gyertek és igyatok nálunk egy kis finom cseh söröcskét! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése