Fesztivál az Alpokban!

Élni tudni kell és az élethez hozzátartozik bizony az is, hogy időnként kiengedjük a feszültséget, baráti, szomszédok, ismerősök közötti csevelyek mentén átadjuk magunkat egy kis gasztronómiai élvezetnek is. Ez jutott eszembe mikor pár nappal ezelőtt a „haldokló nyugat” egyik távoli szegletében, az ausztriai Damüls kicsiny falujában, szombat napközben a helybeliek egy kis street food fesztivált rendeztek. Ez a több mint 1400 méter tengerszint feletti magasságon fekvő falucskát ugyan mindössze 350 lakos lakja, ám a gyönyörű természeti környezet, a vorarlbergi Alpok nyáron is vonzó, télen pedig igazi mágnesként csalogató síparadicsoma sokakat buzdít a felkeresésre.


De mondhatnánk, hogy mi közünk is van ahhoz, hogy az itt élők és a turisták miként is töltötték el ezt a gyönyörű fesztivál napot? Nos a minket már jobban ismerők, a blogunkat nyomon követők tudhatják, hogy a Jaromír már étlépte a határt és a remek cseh sörök értékesítésével a sógoroknál is foglalkozunk. Az ausztriai Jaromír (https://www.jaromir68.com) egyre ismertebb, és a pozitív hírünket mi sem bizonyítja jobban, minthogy a damülsi fesztivál szervezői közvetlenül minket kerestek meg az esemény söreinek biztosítására. Így bekövetkezett, ami eddig még nem volt: egy magyar gyökerű cég Ausztriában cseh sörökkel lepte meg a helyieket! 😊 Számunkra már nem ez volt az első ausztriai tapasztalás a szabadtéri értékesítés terén, de a fogadtatást látván bizton állítjuk, hogy nem is lesz az utolsó! A jövőben is igyekszünk a hasonló felkéréseknek eleget tenni!


Ám az ausztriai hírek mellett ezt se feledjétek! Már csak pár nap és zárunk a Római parton! Október elsején azaz most vasárnap lesz idén az utolsó alkalom arra, hogy a Dunapart közvetlen közelségében élvezhessük ki a cseh söröket és finom étkeket az indián nyár kellemes melegében! Gyertek, gyertek!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése