Köszöntünk titeket az új esztendőben!

Boldog új esztendőt kívánunk minden kedves eddigi és jövőbeli vendégünknek! Alig lett vége a karácsonyi ünnepeknek, már hipp-hopp itt is termett 2022, amely bizton mondhatjuk, hogy 222 óta a legtöbb kettes számjeggyel bíró évszám az emberiség történetében. Ezt majd csak 2222 szármnyalja túl, ám ezt több mint félő, nem hogy mi, de még unokáink sem élik meg. No de ennyit a rövid, ám annál kevésbé hasznos, mondhatni totálisan l’art pour l’art „számozgatásról”, térjünk inkább vissza a jelenbe, pontosabban köszöntsük az új esztendőt egy kis múltidézéssel. 😊 Mielőtt nekivágunk ennek az évnek, pillantsunk még a válunk fölött vissza 2021-re, erre a 2020-as tesójához hasonlóan hullámvasútszerű 365 napra.

Szinte már hihetetlen, de egy évvel ezelőtt éttermeink, sörözőink szinte teljes bezártság bábállapotában, vendégek nélkül, épphogy leledzettek. A COVID terjedése elleni intézkedések részeként ekkor már csaknem két hónapja zárt ajtók mögött senyvedtünk, ételeink, söreink csak elvitelre vagy kiszállítás tárgyaként álltak a finom cseh sörökre és csehes étkekre vágyó honfitársaink rendelkezésére. Az ország más vendéglátóhelyeivel együtt mi is próbáltunk túlélni és várni a remélhető enyhítést. Tavaly januárban még nem is sejtettük, de a zárva tartás döbbenetesen hosszú ideig, egészen április 24-ig tart majd. Ekkora már egyre több ember számára vált a koronavírus oltás hozzáférhetővé és szerencsére sokan éltek is a lehetőséggel. Ennek köszönhetően ezen a napon nyílhatott meg a Jaromír a templomhoz terasza, majd május elsejétől végre újra látogathatóvá váltak belső tereink is, igaz egyelőre csak a már beoltottak számára. Lassan fokozatosan újraindult a vendéglátós élet, s amíg a fővárosi éttermek-sörözők a bezárások alatt megtizedelődtek, mi ellenkezőleg, egy remek új étterem-sörözővel bővültünk! 2021 májusában megnyitotta a kapuját a legújabb Jaromír, az Open Road Bázis! A hazai legnagyobb Harley Davidson márkakereskedés emeletén kialakított vadonatúj étterem-söröző mondhatni a rakovníki Bakalář sörgyár márkasörözőjeként, kiváló konyhájával, remek szabadtéri programjaival hamar megtalálta a lelkes közönségét nem csak a dél-budai lakosok körében. Így a Mini Garden kényszerű bezárását követően immáron ismét négytagúvá vált a Jaromír fogat! És a fogat négy paripáját mi igyekeztük az év további részében jól irányítani. A legtovább zárva tartó, de ennek köszönhetőn felújított Sörpincénk vérfrissülésen esett át majd ismét a sörszerető közönség kedvencévé vált. Mind a Jaromír a Templomhoz, mind a budai Sörbisztrónk sorra telt házakkal fogadhatta a vendégeket, akik remélhetően a jövőben is kitartanak mellettünk. Mi ennek érdekében idén is megteszünk mindent, amit csak tudásunk megenged, ötvözvén a magyar vendéglátást a kiváló csehes hangulattal, sörökkel, étkekkel. A jövőben is sorra hozzuk be a különböző sörfinomságokat és az étlapjainkon is jelennek meg majd kulináris ínyencségek.

Köszönjük mindazok támogatását akiknek köszönhetően sikeresen átvészelhettük a kihívásokkal teli éveket és bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal mindezt meg tudjuk a számukra hálálni. Kívánunk még egyszer sikerekben, egészségben s minden földi jóban gazdag boldog új esztendőt! Találkozzunk mihamarabb a Jaromírok egyikében-másikában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése