Vigyázz, kész, rajt, nyitunk!


Figyelem! Immáron eljön a pillanat amire oly sokan vártak és vártunk magunk is. A korona vírus járvány kedvező alakulásának köszönhetően a tegnapi nap folyamán az illetékesek végre hivatalosan bejelentették: e hét péntek éjféltől a vidék után most már a fővárosban is újra fogadhatnak vendégeket a vendéglátóhelyek belső terei. Háromszoros hip-hip-hurrá! Ez nem jelent más, minthogy szombattól (május 30.) fogva a Jaromír a Templomhoz Sörházunk és a Jaromír Sörbisztró újra teljesen kitárja a kapuit, és a megfelelő előírások betartása mellett, de újból bent is fogadja a sör- és ételfinomságok szerelmeseit. Ez már csak a kissé hűvösebbre sikeredő májusi időjárás miatt is kivált jó hír, hiszen a bő hete nyitva tartó teraszok/kertek esténként már kicsit didergőssé tehetik a sörözésünket. Ám ennek vége, jöhet a Jaromír meleg belseje! :)


A kényszerpihenő alatt jelentősebb változások egyik sörözőnkben sem történtek, így a megszokott kellemes, csehes hangulat vár mindazokra, akik a cseh sörök és kulináris élvezetek elkötelezett hívei. 


Újra szól az ötlövetű...akár így is beharangozhatnánk a Jaromír Sörbisztró újra nyitását, hiszen szombattól ismét, egyelőre öt csapból folyatjuk majd a vendégeink korsóiba a megszokott, különféle sörfinomságokat. A konyha is teljes kapacitással üzemel és ontja majd a leveseket, sülteket, kolbászokat, kacsacombokat vagy csülköket. Ugye, hogy már elképzelni is mily csodálatos? A jelzések alapján bátran mondhatjuk: mivel mindkét újra nyíló Jaromírunk iránt nagy érdeklődés lesz így asztalok előzetes telefonos, vagy Facebook oldali foglalása több, mint ajánlatos! (A Csengery utcai Jaromír Söröző egyelőre még technikai okok miatt zárva marad.) Tehát már csak egy pár nap és szombattól ismét várunk mindenkit finom sörökre és ételélményekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése