Sokatmondó képek a Dudák Sörgyár FB oldaláról

Mint minden valamirevaló cég, így természetesen a Dudák Sörgyár is rendelkezik közösségi, jelen esetben Facebook oldallal, ahol rendszeresen ad hírt újdonságokról, illetve tesz fel érdekes, és gyakorta sokat mondó képeket. Ezek közül a képek közül szemezgettünk most, és az egyes képek alá némi értelmező szöveget is mellékeltünk.

A képen a félig teli (félig üres?) Dudák pohár nem máshol, hanem a sörgyárban használt tradicionális nyílt erjesztőkád szélén áll. Azért senkinek sem ajánlanánk eme erjesztéskor keletkező "sörhab" elfogyasztását.
A Dudák sörök nem csak hordós és egyenkénti üveges kiszerelésben népszerűek, de egyre jobban fogynak az ajándéknak is kiváló, vegyes sörszortimentet magába rejtő díszcsomagok is.
"Munkaértekezlet" a Dudáknál. Szemben Dusan Krankus sörfőzőmester, aki immáron a Dudák Sörgyár fővezére is. A kis tüskés pohár elmélyült beszélgetésről árulkodik. De hogy mit keres a háttérben egy Lenin kép? Ez egyelőre még számunkra is rejtély.

Nem, itt nem mezei turisták örülnek a Dudák sörcsomagnak, és mosolyognak a tejbetökök. A bal oldalt Russel Gilbrook, míg jobb oldalt Davey Rimmer áll, mindketten a világhírű Uriah Heep zenekar tagjai.
Végezetül egy igazi reklámfotó, azt jelezvén, hogy milyen izgalmas tájakra is elkeveredik a Dudák sör.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése