Ételre fel a Jaromír Sörbisztróban!

Ahogyan azt korábbi híradásunkban már beharangoztuk a nyár folyamán alapjaiban megújult a Jaromír Sörbisztró konyhája, és immáron alkalmassá vált az egykori Jaromír Sörkertben is élvezhető finomabbnál finomabb csehes étkek elkészítésére. A közszeretetnek örvendő kis piros lábosok újból megtelnek a pompás cseh káposztalevessel (vagy éppen a napi levesek egyikével), a klasszikus sörkorcsolyák (hermelín, utopenec, kolbászkák) mellett akár egy laktató töltött bramborákot is falatozhatunk. És persze választhatunk a Jaromír főétel specialitásai közül köztük olyan újragondolt cseh klasszikusokból mint a strakonicei sörgulyás marhapofából, tócsnival, a holasicei kacsacomb párolt káposztával, a morva veréb knédlivel és savanyú káposztával, a kocsmacsülök, a Jaromír burger, a hőn szeretett kolbászos Vencel-téri élménytál vagy éppen a hermelínnel töltött csirkemell. Mindezen étkek mellé gyakorta lepjük meg vendégeinket napi ételspecialitásokkal, végképp megunhatatlanná téve a kínálatot.


Ha éppen nem vagyunk húsimádó hangulatban, vagy alapban nem lelkesedünk a húsételekért akkor sem kell elszomorodnunk a Jaromír Sörbisztróban járva. Ehetünk bramborákot (ahogy említettem akár töltve is), a jól ismert rántott sajtot akár vega knédlivel is kérhetjük, fincsi áfonyalekváros túrógombócaink és a kívánság szerinti palacsintáink pedig a legszomorúbb arcra is egy kis mosolyt varázsolnak. Ugye hogy még olvasni is élvezetes ezt a ételfelsorolást, ám megkóstolni az étkeket, egy jóízűt falatozni belőlük még kellemesebb! Jöjjenek, gyertek el hozzánk a Jaromír Sörbisztróba és a remekebbnél remekebb cseh sörök előtt, közben vagy után nyugtassátok meg éhes bendőtöket ízletes étkeinkkel! Ételre fel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése