Ahogyan azt korábbi híradásunkban
már beharangoztuk a nyár folyamán alapjaiban megújult a Jaromír
Sörbisztró konyhája, és immáron alkalmassá vált az egykori
Jaromír Sörkertben is élvezhető finomabbnál finomabb csehes
étkek elkészítésére. A közszeretetnek örvendő kis piros
lábosok újból megtelnek a pompás cseh káposztalevessel (vagy
éppen a napi levesek egyikével), a klasszikus sörkorcsolyák
(hermelín, utopenec, kolbászkák) mellett akár egy laktató
töltött bramborákot is falatozhatunk. És persze választhatunk a
Jaromír főétel specialitásai közül köztük olyan újragondolt
cseh klasszikusokból mint a strakonicei sörgulyás marhapofából,
tócsnival, a holasicei kacsacomb párolt káposztával, a morva
veréb knédlivel és savanyú káposztával, a kocsmacsülök, a
Jaromír burger, a hőn szeretett kolbászos Vencel-téri élménytál
vagy éppen a hermelínnel töltött csirkemell. Mindezen étkek
mellé gyakorta lepjük meg vendégeinket napi ételspecialitásokkal,
végképp megunhatatlanná téve a kínálatot.
Ha éppen nem vagyunk húsimádó
hangulatban, vagy alapban nem lelkesedünk a húsételekért akkor
sem kell elszomorodnunk a Jaromír Sörbisztróban járva. Ehetünk
bramborákot (ahogy említettem akár töltve is), a jól ismert
rántott sajtot akár vega knédlivel is kérhetjük, fincsi
áfonyalekváros túrógombócaink és a kívánság szerinti
palacsintáink pedig a legszomorúbb arcra is egy kis mosolyt
varázsolnak. Ugye hogy még olvasni is élvezetes ezt a
ételfelsorolást, ám megkóstolni az étkeket, egy jóízűt
falatozni belőlük még kellemesebb! Jöjjenek, gyertek el hozzánk
a Jaromír Sörbisztróba és a remekebbnél remekebb cseh sörök
előtt, közben vagy után nyugtassátok meg éhes bendőtöket
ízletes étkeinkkel! Ételre fel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése