Maxmilian a Jaromírokban!

Sör és ételszerető vendégeink már megszokhatták, hogy időről időre újabb és újabb sörspecialitás jelenik meg vendéglátóhelyeink sörcsapjain. Törekszünk arra, hogy a jól megszokott és megszeretett alap választékon kívül újdonságok is megjelenhessenek nálunk, és ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük csehországi kapcsolatainkat.
Maxmilian
Ezen törekvéseinknek köszönhetően a minap, a márvány utcai Jaromír Sörbisztrónk hivatalos megnyitójára érkezett hozzánk Antonín Vrzal úr és bájos felesége, aki egy kis sörkóstolóval, sörbemutatóval lepte meg az összegyűlt vendégeket. Vrzal urat három évvel ezelőtt ragadta magával a napjainkban is viharosan zajló csehországi sörforradalom, és az egyéb területen sikeres vállalkozóként, puszta szerelemből építette fel új, valóban kisüzemi, divat szóval élve „kézműves” sörfőzdéjét, melynek a Maxmilian nevet adta.
A barna szépség
Budapesti tartózkodása alatt sikerült olyan kapcsolatot kialakítani vele, melynek köszönhetően örömmel kijelenthetjük, a jövőben nem csupán kósza vendégként, hanem állandó szereplőként jelennek meg nálunk a Maxmilian sörfőzde sörei. Mostantól kezdve a Maxmilian sörválasztékból minden egyes helyünkön, a Sörpincében, Sörkertben és a Sörbisztróban is megkóstolható egy-egy valódi sörremekmű. Aki szeretné megízlelni a 14-es barna specialitásukat az a Sörbisztrót vagy a Sörpincét válassza, akit pedig inkább a 12-es Bécsi ležák vonz, annak ajánljuk a neve ellenére is egész évben üzemelő Sörkertünk felkeresését! 
Maxmilian, maximálisan kiváló!
A Maxmilian sörről és magáról a sörgyárról további információkat a következő cikkünkben olvashatnak. De addig is jöjjenek, és kóstolják meg nálunk a Maxmilian sörcsodákat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése