Megnyitja ajtaját a Jaromír Sörbisztró! Irány a budai Márvány utca!

Örömmel jelenthetjük be a kiváló cseh sört szerető nagy érdemű közönségnek, hogy szeptember 23-án megnyitja kapuját III. Jaromírunk, azaz a Jaromír Sörbisztró! A legújabb büszkeségünk, amely egy tradicionális régi borozó szinte teljes átalakításával született Budapesten, a Déli Pályaudvartól alig több mint egy villamosmegállónyira, mondhatni 5-10 perc sétára, a Márvány utca 29. szám alatt található.
Klostermann bácsi már türelmesen várja a vendégeket
Így mostantól a pesti oldalon működő sörkertünk és sörpincénk mellett a Budán lakók számára kedvezőbb helyen is élvezhetik a vendégeink a garantáltan remek cseh söröket és persze a sörözőink megszokott hangulatát.
Az asztalok még üresek, de már nem sokáig!
A Jaromír Sörbisztróban jelenleg folynak a nyitás előtti utolsó simítások, dekorálások, de már csak egyet kell aludnunk és megnyitjuk a Sörbisztró kapuját!
A sörcsap is lassan startra kész!
Mindenkit csak biztatni tudunk, hogy keresse fel a Márvány utca 29-et, vessen egy pillantást Kaffka Margitnak, a rendkívül fiatalon elhunyt írónő zseni emléktáblájára és nyomban térjen be új vendéglátó egységünkbe, ahol szeretettel és a megszokott minőséggel várjuk.

A sörvitrinben is sorakoznak már a sörök!
A Jaromír Sörbisztróról következő cikkünkben további információkat árulunk el!

1 megjegyzés: