Irány a III. Jaromír! - A Jaromír Sörbisztró várja vendégeit!

A tegnapi nap folyamán fogadtuk első vendégeinket a Déli Pályaudvar közelében, a Márvány utca 29. szám alatt megnyitott legújabb cseh sörözőnkben, a Jaromír Sörbisztróban. Már az első este is jól mutatta, hogy a minőségi kiszolgálásra, a kiváló cseh sörökre, sörkorcsolyákra és a barátságos környezetre igenis van igény a város ezen részén is. Számos helybélinek okoztunk kellemes csalódást azzal, hogy a korábbi retró borozó helyén egy kinézetében is több, mint előnyére változott vendéglátóhely nyílott. Első vendégeink között akadt olyan is, aki már több, mint 10 éve az utca lakója, de csak most tért be először ezen szám alatt működő egységbe, majd záráskor elégedetten távozott.
Jaromír Sörbisztró a Márvány utcában
De miért is érdemes a III. Jaromírt, a Sörbisztrót felkeresni? Nos egy-két háttér információ a helyről és a kínálatunkról. 

- Maga a Sörbisztró nem pincehelyiség, akadálymentesített, így bárki számára könnyedén megközelíthető.
A csodás csapszék

- A bárpultot-csapszéket is magába foglaló, mintegy 20 főt befogadó belépő helyiségen kívül még két további, különálló terem áll a vendégeink rendelkezésére, így a Sörbisztró összesen mintegy 70-75 ember kényelmes befogadására képes.
Az egyik termünk
A különálló termek ideálisak baráti körök, társaságok, akár klub események lebonyolítására.
A másik termünk
A sörválaszték öt féle csapolt és megannyi üveges cseh sörfinomságból áll. Van köztük szűretlen, félbarna, erősebb és gyengébb világos, továbbá az ötödik csap a jól ismert módon, a váltakozó vendég söröknek biztosít helyet. A csapolt sörök ára: 500-550 Ft, azaz igyekszünk a kínálat megfizethetőségét biztosítani.
Csapon a Dudák
A Jaromír Sörpince és Sörkert kedvelői körében már jól ismert és kedvelt (cseh-csehes) sörkorcsolyákat (Hurvinyek, pácolt camambert, utopenec, fehér kolbászkák stb.) falatozhatunk a sörök mellé.

Aki „csak” üveges sört szeretne elvinni azoknak jelenleg 380, illetve 500 forint + visszaváltható üveg áron a bejárattal szembeni külön kis elárusító ablaknál tudja a különféle cseh sörkülönlegességeket, valamint a Varsányi Pincészet borait megvásárolni.
Sör-bor árusító ablak elvitelre
A közel jövőben biztosítjuk a kerékpárosok számára a bringáik kikötési lehetőségeit, így bátran jöhet hozzánk a szomjas, bicajos közönség.

Sörbisztró hivatalosan délelőtt 10 és este 10 óra között van nyitva, és ez az első Jaromít amelyet akár vasárnap is fel lehet keresni!

Jaromír Jagr mez a festett üvegablakok között
Nos ennyit így röviden, hiszen úgyse lenne több értelme, és nem is illene túltömjénezni magunkat. Inkább jöjjön el mindenki maga, nézzen körül, kóstolja meg söreinket, mondja el nekünk személyesen a véleményét a Sörbisztróról és a kínálatunkról! Alakítsunk ki együtt egy olyan igazi nem csak vendéget látó, de a vendéget szerető helyet, ahová mindenki jó kedvvel tér be egy kis pihenésre, baráti csevelyre, kikapcsolódásra!

Egy kis utólagos kiegészítés: Aki szeretne asztalt foglalni, az hívja a 06-1-3550819 -es telefonszámot! 

2 megjegyzés: