A Jaromír Open Road Bázisról (kérdés-felelet)

Az elmúlt hétvégén megnyitotta kapuját a legújabb Jaromír, az Open Road Bázis restaurant & garage. Mostani cikkünkben megpróbáljuk röviden összegezni az új hellyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, információkat és némi betekintést adni a szívünknek oly kedves helyről, addig is, amíg ti magatok fel nem keresitek. Lássunk tehát egy kis kérdés-felelethez:

Hol találhatjuk a Jaromír Open Road Bázist? – A pontos cím: 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3. Az étterem-söröző a budapesti Harley-Davidson kereskedés emeletén került kialakításra. Megközelíthető a város számos pontjáról indulva a közelben megálló buszjárattal és egy kis sétával. Mindenkinek érdemes saját maga kinézni a legjobb közlekedési lehetőséget a pl. a BKK futárral.

Honnan ered a név? – A vendéglátóhely neve jól mutatja a szoros együttműködést a cseh söreivel és csehes ételeivel hírnévre szert tett budapesti Jaromír Sörözők/Éttermek valamint a Harley-Davidson között. A világhírű motor hazai márkakereskedő egy valódi bázis a magyar Harleysek számára, a rendszeresen megrendezésre kerülő (a koronavírus járvány elmúltával újból) Open Road Fest pedig igazi fogalom a magyar motorosok körében. Mindezek együttesen alkotják a Jaromír Open Road Bázist, amely egy minőségi étterem és persze egy igazi találka!


Mi a nyitvatartási idő? - Minden nap 11 órától este 11-ig (23 óra) várjuk vendégeinket szeretettel.

Hány férőhelyes a JORB? – Az étterem belső terében közel száz fő (akár tíz fős asztalnál is), míg a teraszon mintegy 60 fő számára van hely.

 

Milyen söröket és egyéb italokat lehet itt fogyasztani? – A csapolt söröket a Csehország észak-nyugati részén fekvő Rakovníki Sörgyár biztosítja, így a választék elsősorban Bakalář – Pražačka – Černovar sörökből tevődik össze. Az üveges sörválaszték rendkívül széles, a cseh sörök mellett egyéb nagy sörnemzetek söreit is tartalmazza. A bor és a rövidital választék is igen bőséges, itt torok szárazon nem maradhat.


Milyen ételeket lehet fogyasztani? – Csehes és amerikai ételek sokasága várja a vendégeinket, többek között elmaradhatatlan csülökkel, kacsával, knédlivel, pácolt hermelínnel, pulled porkkal vagy hamburgerrel.

Milyen a Jaromír Open Road Bázis árfekvése? – Mindent megteszünk azért, hogy a pazar környezet, minőségi választék és kiszolgálás ellenére se egy „elitista” étterem legyünk, ezért az árainkat sem hagyjuk az egekbe szállni! Mindenkit várunk szeretettel!


Mik a kapcsolat tartási lehetőségek, elérhetőségek? – Telefon: +36202191735, E-mail: bazis@openroad.hu, Insta: openroad_bazis, FB oldal: https://www.facebook.com/JaromirOpenRoadBazis, a honlapunk jelenleg még készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése