Nyitunk, nyitunk, nyitunk…szombaton a Templom terasz…a jövő héten pedig…YES!

Azt hiszem nem is szükséges hosszú létre ereszteni cikkünket, szinte a cím is elárul már minden fontosat. Miután a koronavírus ellen beoltották a 3 és fél milliomodik honfitársunkat immáron megnyílt a lehetőség a vendéglátóhelyek teraszainak megnyitására. Ennek köszönhetően a holnapi, azaz szombati naptól szeretettel várunk minden kedves vendégünket a Jaromír a Templomhoz teraszán! Hurrá, hurrá, hurrá! Ez, ami már tuti biztos. Azt megjegyeznénk, hogy a korántsem korlátlan számú szék-asztal mennyiség miatt érdemes foglalási igényüket időben jelezni felénk! De most következzék a még biztatóbb hír.

Otevřeno, azaz NYITVA!

A ma reggeli miniszterelnöki bejelentést hallva örömmel konstatálhatjuk, hogy a 4 milliomodik beoltottat követően, várhatóan a jövő hét második felétől, vagy rosszabb esetben végétől immáron valamennyi Jaromír söröző kinyithatja kapuit! Igen, igen, igen! Mivel több, mint fél évet követően ismét fogadhatunk vendégeket a belső helyiségeinkben is, így nincs akadálya, hogy a templomos Jaromír mellett a kizárólag elvitelre berendezkedett Jaromír Sörbisztró és Jaromír Sörpince is normálisabb üzemmódra álljon át. Ismét csapolt sörrel, asztalnál felszolgált étkekkel kedveskedhetünk a vendégeinknek…szinte könnybe lábad már a szemünk, akárcsak vélhetően a sörszerető vendégeinké is. Persze a belső nyitásnak szigorú feltételei lesznek, hiszen a hírek szerint kezdetben csak az oltási igazolvánnyal rendelkezők térhetnek majd be a vendéglátóhelyekre és a közvetlen fogyasztás kivételével maszkot kell majd viselni a vendégeknek, de oly hosszú ideig tartó tilalom után már ez is valóságos paradicsomi állapot lesz. Vágjuk együtt a centit és legyen meg minél előbb a 4 milliomodik beoltott!


És még egy kis beharangozás: Hamarosan kiderül, mi is lesz abból, ha Magyarország egyik legnevesebb motor disztribútora, valamint hazánk egyik legnépszerűbb cseh söröző-étterem csoportja összefog?! Dél-Buda készülj! Hamarosan Harley Davidson és Jaromír együtt a Bázison!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése