Békés karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Már csak pár nap és a hosszú, fárasztó év végén végre átadhatjuk magunkat az önfeledt pihenésnek, a család szeretetének és nem utolsó sorban a kulináris élvezeteknek. Hamarosan itt van újból a várva várt karácsony, és alig másfél hét múlva pedig már el is köszönünk a 2016-os esztendőtől. Mindannyiunk számára elérkezett hát az idő amikor érdemes visszatekintenünk a mögöttünk hagyott évre, sikereinkre, sajnálatos kudarcainkra, örömteli nyereségeinkre és fájdalmas veszteségeinkre.


A mai világban a jövő minden eddigieknél kiszámíthatatlanabb, nem tudhatjuk, hogy milyen kihívásokkal talál meg minket a sors. Ám akárhogyan is alakul a 2017-es év mi Jaromírosok egyet megígérhetünk: a lehetőségeinkhez mérten a jövőben is minden megteszünk, hogy a sörözőink ne csupán mezei vendéglátóhelyek legyenek az Önök számára, ahol csupán a sör és étel elfogyasztása a lényeg. Számunkra az a legfontosabb, hogy a vendégeink érezzék jól magukat nálunk és velünk. Korunk rohanó világában kell, hogy legyenek olyan nyugalmat, kiszámíthatóságot, békét, baráti hangulatot árasztó helyek, melyekre ha be-be térünk végre kiszusszanhatjuk magunkat és helyre tehetjük a mindennapok pörgésében összekuszálódott gondolatainkat. Ilyen kis szigetecskéknek tekintjük sörözőinket, remélve, hogy ezt az érzést a vendégeink számára is át tudtuk és a jövőben is át tudjuk adni. 


Köszönjük azon ezreknek akik ellátogattak hozzánk és életük egy piciny részévé tették vendéglátóhelyeinket, s ami még fontosabb minket. Külön köszönjük mindazoknak akik akár személyesen, akár a Facebook oldalainkon értékelték erőfeszítéseinket. Mind dicsérő szavaik, mind jobbító szándékú kritikáik adnak nekünk erőt a munkánk folytatásához, hiszen a vendégeink támogatása nélkül mit sem érnénk. Ezért törekszünk arra, hogy a jövőben is elnyerjük, illetve megtartsuk kedves vendégeink bizalmát, és ha lépésről lépésre is, de töretlenül tovább emeljük a Jaromír Sörözőink színvonalát.

Minden továbbiak helyet szeretnénk minden kedves vendégünknek békés karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánni!



Végezetül egy szolgálati információ: Sörözőink december 24-én és 25-én mind zárva tartanak, 26-án azonban a Jaromír Sörbisztró már újból fogadja a karácsonyi ünneplésben megszomjazó vendégeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése