Kedves sörkert vendégeink! Néhány jó tanács és kérés!

Ahogyan azt törzsvendégeink már megszokhatták a Jaromír Sörkert szabadtéri része teljes kapacitással „csak” május elejétől az őszi utolsó szép napokig üzemel. A csípősebb téli, illetve a változékony kora tavaszi időszakban még elsősorban a belső termeink kiszolgálására vagyunk ráállva, hiszen rendszerint csak az igen vakmerőek ücsörögnek kint a hidegben, esőben. 
A héten már telt házunk is volt
A meghökkentően nyáriasra forduló kora tavaszunk azonban természetes módon meghozta vendégeink kedvét a szabadtéri iszogatásra-eszegetésre és mi örömmel igyekeztünk a lehető legrugalmasabban átállni az idény előtti, mondhatni be nem tervezett kerti kiszolgálásukra. Természetes módon tesszük ezt azért is, mert számunka minden vendég fontos, és szeretjük látni ha elégedetten távoznak tőlünk. Azonban ahhoz, hogy a kölcsönös örömbe ne vegyüljön egy cseppnyi üröm se szeretnénk néhány dolgot kérni a vendégeinktől, illetve néhány jó tanáccsal élni:
  1. Foglalás: Miután május elejéig még nem teljes mennyiségben állnak rendelkezésre az asztalok/padok/székek és a számuk utána sem lesz korlátlan, így különösen a törzsvendégeinket kérjük, hogy mielőtt jönnének feltétlenül érdeklődjenek a szabad kültéri helyeinkről. Foglalják le előre asztalukat az alábbi telefonszámon: 06-1-769-10-33
  1. Ha az alábbi szomorú tábla fogad bárkit is: a kert megtelt, akkor higgyék el, hogy a kert tényleg megtelt. Attól nem lesz több szék, asztal, kiszolgáló személyzet, nem lesz nagyobb kapacitású a konyhánk ha a személyzet bármely tagjánál megpróbálják „kijárni” a lehetetlent. Újfent csak azt jeleznénk, hogy a csalódás elkerülése végett előzetesen jelezzék foglalásukat a megadott telefonszámon.
  2. Az a fránya záróra: A Jaromír Sörkert hivatalos zárási ideje este 10 óra. Akik már jártak nálunk azok jól tudják, hogy nem zavarunk el senkit korbáccsal, sőt időben jelezzük is, hogy mikor rendelhetnek még egy utolsó, kilépő italt, de nyomatékosan szeretnénk azt kérni, hogy 10 óra után legyenek egy kicsit több belátással, és egy picit tempósabban fogyasszanak. A személyzet is emberből van, és ahhoz, hogy másnap is frissen, üdén, száz százalékosan tudja a vendégeket kiszolgálni, neki is szüksége van/lenne az éjszakai alvásra.
  3. Kertrendezés: A magyar ember önálló, magabiztos és leleményes, amit tud azt saját maga is megold. Ezt az örömteli adottságunkat, a kreatív problémamegoldó készségünket ha lehet a Sörkertben egy picit szorítsuk a háttérbe. Legyen szó asztal, szék áttelepítésről, bármilyen kerti bútor átrendezésről előtte mindenki szóljon nekünk Jaromírosoknak, és ha lehetséges mi segítünk a felmerülő probléma megoldásában. Ha viszont nem lehet valamin változtatni, akkor higgyék el, hogy az adott esetben tényleg nem lehet.
  4. A kutyás sörfogyasztók már jól ismerhetnek minket, mi szívesen látjuk őket és a négylábú társaikat a Jaromírokban, így a Sörkertben is. De volna feléjük is egy kis kérésünk! Mivel közel sem garantálható, hogy a kutya iránti lelkesedés minden vendégünk sajátja, ráadásul sokan a pici gyerkőceikkel jönnek el családbarát vendéglőnkbe így a kutyusainkat tartsuk magunk közvetlen közelében. Ne hagyjuk őket, hogy szabadon rohangáljanak mindenfelé, legyenek a gazdáiknál, mert különben félő, hogy előbb utóbb fölösleges konfliktus alakul ki a kisgyerekesek és a kutyások között. És ezt mi nagyon nem szeretnénk!
    A sörkertben a gazdi lábánál a helyem!
  5. Végezetül egy jó tanács az étkezéshez, ételrendeléshez: Ételeinket a la carte, azaz étlapról rendelhetőek. Frissen készülnek, szakácsaink csak akkor fognak hozzá, ha a rendelés beérkezik. Ennek azonban van egy olyan fene mód bosszantó mellék vonzata is, hogy bizony egy étel elkészítéséhez idő is kell. Ezért mindenkit kérünk, hogy ha lehet időben rendelje meg az ételét, ne akkor amikor már minden perc számít a korgó gyomor szükségletének kielégítésére. Különösen ha látjuk, hogy a kertben szép számban ülnek emberek, számoljanak egy jó fél órával amíg a rendeléstől számítva a finom ételhez juthatnak!
Köszönjük, ha megfogadják tanácsainkat, hiszen így mindenki számára élvezetes órákat tölthetnek el nálunk!

2 megjegyzés:

  1. Annyira szimpatikusan írtátok meg ezt is, ahogyan fogadtok minket minden alkalommal :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a komment tökéletes, szívemből és a többi törzsvendég szívéből szóltál! Kedvelem-lájkolom-tetszikelem, ahogy a Jaromírt és személyzetét is.
      A zárórára vonatkozó rész pedig teljesen jogos, őszintén megvizsgálva az előzményeket máig teljesen átgázoltam ezen és visszaéltem a vendégszeretettel, de a jövőben tekintettel leszek erre, ígérem!

      Törlés