Újranyitás, avagy a Jaromír pince története folytatódik!

Ez év márciusában a koronavírus járvány elleni intézkedéseknek köszönhetően a magyarországi vendéglátóhelyek nyitva tartását hosszú ideig korlátozták, és emiatt sok sörözőt, éttermet átmenetileg vagy éppen végleg be is zártak. Ugyan a Jaromír Sörpincénk rácsos ajtaját mi is hosszú időre becsukni kényszerültünk, ám ezt az átmeneti szünetet igyekeztük a leghasznosabban kihasználni. Éltünk a hirtelen adódó lehetőséggel és nekiláttunk a régóta tervezett fiatalító kúrához. A már hosszú ideje szinte szünet nélkül működő pince – valljuk be őszintén - az évek során kissé kicsit leharcolódott, így arculatára igazán ráfért egy jóféle ráncfelvarrás. 


A felújítási munkálatok ugyan a vártnál kicsit lassabban haladtak, de mára örömmel jelenthetjük: az előkészületek a finisbe értek, s innentől kezdve nem marad más hátra, minthogy reméljük: az eredmény elnyeri a vendégeink tetszését. Ami a legfontosabb: a Sörpince immáron napokon belül, egészen pontosan október 22-én, csütörtök délután nyitja ki újból kapuit és kezdi meg ismét rendszeres működését! A személyzet és a külcsín ugyan megújul, de a sörválaszték továbbra is alapvetően a Jaromírokból ismert szortimenten alapul, és az ételek is maradnak a jól ismert hideg-meleg sörkorcsolya vonal mentén. Ne feledjétek! Október 22-tól várunk minden régi rajongónkat és új vendégünket a Jaromír Sörpincében! Tegyük együtt ismét otthonossá, csehes hangulatúvá a pincénket!

 

 

Minden további helyett lássunk még néhány képet a felújításról, legközelebb pedig megismerkedünk az újranyitott Jaromír Sörpince további érdekességeivel!

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése