Egész évben eszem-iszom! Heti menü és hétvégi meglepetések!

A Jaromír Sörbisztró konyhájának felújításával megnyílt az út előttünk, hogy immáron ne csak egyszerűbb bisztró jellegű étkeket készítsünk, hanem jobban fókuszálhassunk a hétköznapi étkeztetésre is. Mindazok, akik nyomon követik a Facebook oldalainkat már láthatták, hogy minden hét elején közzétesszük a heti ebédmenüt, amelynek kialakítása során igyekszünk egy változatos, ám a legtöbb vendég számára otthonos étkeket összeállítani. Leves és főétel a napi menü tárgya. A héten a magyaros burgonyalevestől, a húslevesen, palóclevesen, brokkolikrémlevesen át egészen a spárgalevesig alkotta a naponta felbukkanó leves választékot. A főételben pedig napról napra a párizsi csirkemell, fokhagymás flekken, milánói borda, „Jó asszony” módra készült csirkemell és a zöldséges rizottó sorozatot lehet végigeszegetni. A főételek természetesen tartalmazzák a hozzáillő köreteket is, és persze az ebédmenü ára is úgy lett kialakítva, hogy ne okozzon túl nagy terhet a serény munkálkodás közben megéhezettek számára. Kilencszázkilencven, azaz 990 Ft, se több, se kevesebb, ez az összeg manapság már igazán nem nevezhető irreálisnak, egy kulturált körülmények között elfogyasztható ebédért, ugye? 

A hetente változó ebédmenü mellett a hétvégékre is tervezünk speciális, tematikus menüket (pl. Márton-napi libamenü), melyeket szintén igyekszünk úgy megválasztani, hogy az elfogyasztása akár egy négy tagú család költségvetését se roppantsa össze. Tesszük ezt azért is, mert hisszük, hogy nem csak tőlünk nyugatra nyílhat mód a kulturált vendéglátóhelyi étkezésre. Kövessék honlapunkat és közösségi oldalainkat, ahol időben szólunk a különleges hétvégi menüinkről! Addig is térjenek be hozzánk, hiszen egész évben finom ételekkel várja Önöket a Jaromír Sörbisztró!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése