A Jaromír Sörbisztró konyhájának
felújításával megnyílt az út előttünk, hogy immáron ne csak
egyszerűbb bisztró jellegű étkeket készítsünk, hanem jobban
fókuszálhassunk a hétköznapi étkeztetésre is. Mindazok, akik
nyomon követik a Facebook oldalainkat már láthatták, hogy minden
hét elején közzétesszük a heti ebédmenüt, amelynek kialakítása
során igyekszünk egy változatos, ám a legtöbb vendég számára
otthonos étkeket összeállítani. Leves és főétel a napi menü
tárgya. A héten a magyaros burgonyalevestől, a húslevesen,
palóclevesen, brokkolikrémlevesen át egészen a spárgalevesig
alkotta a naponta felbukkanó leves választékot. A főételben
pedig napról napra a párizsi csirkemell, fokhagymás flekken,
milánói borda, „Jó asszony” módra készült csirkemell és a
zöldséges rizottó sorozatot lehet végigeszegetni. A főételek
természetesen tartalmazzák a hozzáillő köreteket is, és persze
az ebédmenü ára is úgy lett kialakítva, hogy ne okozzon túl
nagy terhet a serény munkálkodás közben megéhezettek számára.
Kilencszázkilencven, azaz 990 Ft, se több, se kevesebb, ez az
összeg manapság már igazán nem nevezhető irreálisnak, egy
kulturált körülmények között elfogyasztható ebédért, ugye?
A hetente változó ebédmenü mellett
a hétvégékre is tervezünk speciális, tematikus menüket (pl.
Márton-napi libamenü), melyeket szintén igyekszünk úgy
megválasztani, hogy az elfogyasztása akár egy négy tagú család
költségvetését se roppantsa össze. Tesszük ezt azért is, mert
hisszük, hogy nem csak tőlünk nyugatra nyílhat mód a kulturált
vendéglátóhelyi étkezésre. Kövessék honlapunkat és közösségi
oldalainkat, ahol időben szólunk a különleges hétvégi
menüinkről! Addig is térjenek be hozzánk, hiszen egész évben
finom ételekkel várja Önöket a Jaromír Sörbisztró!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése