Május elsejei évadnyitó sör és gasztronómiai ünnep a Jaromír Sörkertben

Itt van MÁJUS ELSEJE, a nagybetűs MUNKA, valamint munkás Szent József ünnepe és ami a lényeg elérkezett a Jaromír sörkert ÉVADNYITÓJA is, ahogyan azt már korábban beharangoztuk. Sörkertünk ma déltől várja a vendégeket minden földi jóval, finomabbnál finomabb cseh sörökkel, kiváló ételekkel, zenével, és remek hangulattal. Összesen tíz csapból folyik majd a finomabbnál finomabb sör, köztük olyan újdonságokkal, amelyeket csapolva csak alig (Kout, Herold), vagy éppen még egyáltalán nem (Maxmillian) kóstolhatott meg Magyarországon a közönség.



A csapra vert sörök dicső listája a következő (egy-egy korsó sör ára 450 és 600 Ft között):



Dudák 11-es világos
Dudák 12-es szűretlen világos
Dudák Klostermann 13-as félbarna speciális
Dudák Král Šumavy 13-as világos speciális
Herold – 12-es világos prémium sör
Krakonoš 12-es világos prémium
Kout 10-es világos
Černá Hora-i Velen búza
Maxmillian Vídeňský ležák 12° - bécsi maláta
A 10. csapon pedig Eggenberg Švihák - füstös barna és a Bernard barna váltja egymást



A kiváló sörök mellé pedig egy megújított, igazi kulináris élményeket biztosító étlapunkról választhatnak olyan csehes-magyaros ételeket, mint pl. a Holešicei kacsacomb, a Kacsaorientál, a Brazil marha rostélyos bors mártással, a Jaromír burger, vagy éppen a Prágai sonkába tekert sült mozzarella, ruccolával. De immáron főételként is fogyasztható a közismert és közkedvelt vegyes tálunk, és nem utolsósorban megkóstolhatják a csehek egy tradicionális sörkorcsolyáját, az Utopenecet.


Utopenec
A sör és étel finomságok mellett délután 17 órától a Canarro Zenekar gondoskodik egy kis „régi magyar sírós vigadós tangós dizsiről”.




Mindenkit szeretettel várunk a mai ünnepünkön, de aki nem tudna ma esetleg ellátogatni hozzánk, az még május 2-án is bizton megkóstolhatja a sörspecialitások többségét és prémium ételeinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése