Oldalak

Jaromír Ausztriában, zöldcsütörtöki vacsora a B24-ben!

Közeledik a húsvét és a tegnapi virágvasárnaptól kezdve immáron a nagyhétben járva készülődünk Jézus feltámadásának vasárnapi megünneplésére és a locsolkodással, festett tojásokkal színesített hétfőre. Ám ezúttal az ünnepi csendes nagyhetet mi Jaromírosok, ha lehet még ünnepibbre, de kevésbé csendesre formáljuk. Egyrészt idén március 28-án nem csak az utolsó vacsora napjára emlékeztető nagycsütörtököt ünnepeljük, de ez a nap a Jaromír Sörözők történetében is egy teljesen új fejezetet nyit.

Ekkor nyitja meg a kapuit az első osztrák Jaromír Hohenems városában! Ausztria legnyugatibb tartományában a Voralbergben, a Bodeni tótól nem messze fekvő településen tavaly decemberétől nem működött a helyi vendéglő, ám ennek a szomorú állapot immáron véget ér! Az Emsbach névre hallgató Gasthaus ugyanis csütörtökön feltámadva tetszhalott állapotából immáron Jaromíros kézben újra várja vendégeit. A nyitónap választása persze nem volt véletlen. Csehországban ezt a napot Zöldcsütörtöknek is hívják, mikor is a csehek törekszenek minél több zöld színű étel elfogyasztására. Ha már az étel zöld, akkor az ital is legyen az így a sörünk is! Ez nem lesz másképp az Emsbach nyitó napján sem, ugyanis a nyolcféle cseh sört ontó csapjaink egyikéből a zöldcsütörtöki nyitás kedvéért zöld Dudák csordogál majd. Reméljük, hogy Ausztriában is ugyanolyan kedveltté válik a hazai Jaromírokban megszokott konyha és italválaszték.

De március 28., a Zöldcsütörtök itthon is kiemelt nap lesz a házunk tájékán. Amellett, hogy a a vendégeink a Dudák zöldet valamennyi sörözőnkben megkóstolhatják (a készlet erejéig), a legfiatalabb Jaromírunkban, a B24 Drink & Snack Bar ismét egy különleges vacsorát szervezünk! 3 fogásos menü, közte olyan étkekkel, mint a népszerű cseh vadas knédlivel vagy egy jó kis füstölt csülöktekercs, már önmagában ez is jól hangzik. Ám mindehez még három teljes órán át korlátlan sörfogyasztás is társul, ami így együttesen több, mint vonzó! És ne feledjük, a megrendelt söreink között pedig természetesen a zöld húsvéti sör is várhat ránk! A helyek gyorsan fogynak így érdemes minél hamarabb nevezni erre a különleges vacsorára! A további részletek a képen láthatók! Ezzel kívánunk minden jelenlegi és jövőbeli vendégünknek kellemes húsvéti ünnepeket!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése