Újdonságok, érdekességek a Dudák házatájékáról

A nyár sokak számára a várva várt szabadság, az egész évi munkálkodást követő pihenés időszaka, ám a „sörös szakmákban” ez teljesen másként van. A nyár egyet jelent a melegebb időjárással, ez pedig együtt jár a sörfogyasztás megnövekedésével. A fokozott igény kielégítésére mind a vendéglátósoknak, mind a sörgyártóknak is fel kell készülni, és a nyári idény kezdete alkalmat ad a fejlesztések, újdonságok bemutatására is. 


Nincs ez másképp a strakonicei Dudák Sörgyár esetében sem, ahol az elmúlt hónap kifejezetten mozgalmasra sikeredett. Aki már járt a sörgyárnál az jól tudja, hogy eddig a gyár kapujánál egy kis rozoga fabódéból lehetett a palackozott Dudákokat rendkívül kedvező áron megvásárolni. Nos június elején átadták a sörgyár előtt épített új sörboltot, ahol immáron kulturált körülmények között lehet a finom söröket valamint a különféle sörkellékeket megvásárolni!


A Dudák Sörgyár folytatja az izgalmas hátcímke sorozatát. A különféle Dudák sörök hátulján szereplő új képek és a szöveges leírás a sörgyár történetét mutatják be.


A Dudák Sörgyár minden évben megrendezi a saját sörfesztiválját, ahol a finom sörök fogyasztása mellett zenei élménnyel is gazdagabb lehet az idelátogató. Az idén június 23-24-én sorra került két napos rendezvényen sok ezren vettek részt, ahol a kiemelt sörújdonság a budapesti Jaromírokban is megvásárolható világos Klostermann sör volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése