Bezár a Jaromír Sörkert!

Pár nappal ezelőtt még kellemes izgatottsággal tervezgettük, hogy milyen étel és sör választékkal, újdonságokkal lepjük meg a Jaromír Sörkert kedves közönségét, de az élet egy csapásra mindent megváltoztatott. A közelgő húsvét kapcsán ünnepi cikken törtük a fejünket, ám tragikusan a műfaj nekrológgá változott. A tegnapi nap folyamán a tulajdonos azonnali hatállyal felmondta a több évre kötött szerződésünket, s emiatt még a héten bezár a Sörkert. Ennyi a hír, ami számunkra szinte felfoghatatlan. Hogy mennyire jogszerű ez az egyoldalú, s a véleményünk szerint megalapozatlan lépés, mellyel a Sörkert bezárására kényszerítenek, azt majd a joghoz értők eldöntik, ám az hogy mennyire etikus egy évtizednyi kölcsönösen hasznos kapcsolatot egy pillanat alatt, egyoldalúan, erőből lezárni, bele sem gondolva, hogy ezzel hány embert ránthatnának létbizonytalanságba, nos erről mindenki alkosson maga véleményt. Nekünk meg van a magunké.


E héten pénteken még nyitva vagyunk, de szombaton már csak a bezárt kapuk fogadják sörszerető vendégeinket. Szívünk fáj, de természetesen mi már nem a szomorú helyzeten rágódunk, hanem készülünk a jövőre. Keressük a lehetőségeket ahová a Jaromír Sörkertet gyors ütemben áttelepíthetjük, megpróbálva nem túl messzire eltávolodni a jelenlegi helyünktől. Zárásként köszönjük valamennyi vendégünknek, akik az évek folyamán megtiszteltek és büszkén mondhatjuk megszerettek miket, akik miatt végig érdemes volt a sokszor nem éppen legideálisabb körülmények között is munkálkodnunk. Köszönjük és várjuk őket a reményeink szerint a közel jövőben újra nyíló új Jaromír Sörkertben.

9 megjegyzés:

  1. Mi publikus a bezárásból? Érdekelne....

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem el. A környéken ez volt messze a legjobb minőségű italt kínáló kocsma.

    VálaszTörlés
  3. Ne már... Biztos kell egy havernak a biznisz, most, hogy ilyen szépen felfuttattátok.

    Kellene tiltakozni. Kinek írjunk levelet? Flashmob sörpiknik a bejáratnál???

    VálaszTörlés
  4. ne már :( És ki a tulajdonos, aki felmondta a szerződést?? Mondjuk elég furcsa szerződés lehetett, ha még felmondási idő sem volt benne. nyilván nagyon rossz lesz a vendégeknek is (pl nekem is), de a dolgozók helyzetére gondolt a tulajdonos??

    VálaszTörlés
  5. Mi megyünk utánatok bárhová!

    VálaszTörlés
  6. Felfoghatatlan idok felfoghatatlan dontesei.
    Rise people! We shall overcome some day!

    VálaszTörlés
  7. Szeretném, ha nem így lenne! Ideális helyszín volt a sörözgetéshez. Lehetne tenni valamit az ott maradásért a vendégkörnek?

    VálaszTörlés