Agglegény a Jaromírban avagy hamarosan érkezik a Bakalář!

Tudjuk első hangzásra önmagában nem túl izgalmas hír, hogy agglegény keresi fel a Jaromír Sörözőinket. Szinte természetesen módon az egyedülálló férfiak sem vetik meg a jó sört, sőt ha lehet mondani még elszántabban keresik a komló alapú nedű okozta élvezeteket! De most az agglegények ezúttal nem az asztalainkhoz telepednek le, hanem egyenesen a vendégeink korsójába, poharába vernek tanyát, persze csak egy rövid időre, amíg a torkukon át a gyomrukba nem gurítják le őket.

Ahogy azt már kitalálták, ezek az “agglegények” nem egy hús-vér emberek, hanem a közismerten remek cseh sörfőzdék egyik legkíválóbikának termékei. Agglegény, csehül Bakalář a mai neve a sok évszádos sörfőzési hagyományokkal rendelkező rakovíniki sörgyárnak, melynek egy-egy sörét már különböző sörfesztiválokon vagy éppen a mi vendéglátóhelyeink egyikén már megkóstolhatták a magyar sörfogyasztók is. De hamarosan ez az ideiglenes állapot megváltozik, és a Bakalář fokozatosan felkerül a Jaromír Sörözőink állandó választékába. Lesz, ahol csapra is verjük, máshol eleinte üveges választékban jelenik meg, de a lényeg, hogy mindenki személyes kapcsolatba, sőt őszinte barátságba kerülhet ezzel a csöndes, de annál karakteresebb és zamatosabb “agglegénnyel”. 
 

Az elkövetkező hetekben igyekszünk egyre több információt elárulni a Bakalář sörfőzdéről, történetéről, söreiről, az ott folyó sörfőzésről, de ne várják meg, hogy csupán elméleti ismeretek birtokába kerüljenek, inkább igyekezzenek mihamarabbi gyakorlati “tudásra” szert tenni. Amikor rendeljük akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a szó végére egy kis “zs" hangba hajló susogást is vigyünk bele....Bakalárs...De természetesen ha ez nem sikerül, akkor sem fogunk senkit sem megfosztani ettől a remek söröcskétől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése